Oversigt over Digital Publishing Suite

Adobe Digital Publishing Suite er et sæt værktøjer og værtstjenester, hvor udgivere kan oprette og distribuere publikationer på tavleenheder såsom Apple iPad. Disse digitale publikationer kaldes folioer.

Med InDesign kan du oprette folioer og se dem på en tavleenhed og en skærmvisning på skrivebordet. Du skal dog have abonnement på Digital Publishing Suite for at kunne oprette en brugerdefineret fremviser. Udgivere kan distribuere deres digitale publikationer ved at sende dem til Apple Store eller Android Market. Du kan stille folioer til rådighed for en udgiver, som har abonnement på Digital Publishing Suite.

Adobe anbefaler

Adobe anbefaler
<a href="http://goo.gl/dgwni" shape="rect" >DPS-arbejdsforløb: Et overordnet billede</a>
Colin Fleming

I panelerne Foliogenerator og Overlay Creator kan du oprette digitale publikationer til tavleenheder.

Sådan får du adgang til panelerne:

Overlay Creator

Vælg Vindue > Udvidelser > Overlay Creator.

Foliogenerator

Vælg Vindue > Udvidelser > Foliogenerator.

Du kan få flere oplysninger om oprettelse af digitale publikationer til tavleenheder på www.adobe.com/go/learn_dps_help_dk.