Kirjastomallin oikeustason muuttaminen

Kirjastomalli on uudelleen käytettävä dokumentti. Mallin luoja voi muokata kenttiä, oikeuksia ja mallin nimeä.

Mallin oikeustaso määrittää, mitkä muut tilin käyttäjät voivat käyttää kyseistä mallia.

Huomautus:

Vain mallin luonut käyttäjä voi muokata mallia.

Pikaohjeet

1. Siirry Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta mallin muokata.
  3. Valitse Näytä ominaisuudet.
  4. Muuta oikeudet haluamiksesi.
  5. Valitse Tallenna.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Muokkaa mallia siirtymällä ensin Hallinta-välilehteen. Vieritä alaspäin Kirjastomallit-osioon ja napsauta sitten muokata sen mallin kohdalla, jota haluat muokata.

2. Muokkaa kenttiä vedä ja pudota -muokkausnäytössä, mukaan lukien oikeustasoa ja mallin nimeä.

Jos haluat muuttaa kirjastomallin käyttöoikeuksia, napsauta luontiympäristön oikeassa sivuvalikossa Mallin ominaisuudet.

3. Tämän jälkeen voit muuttaa mallin oikeustason yhdeksi seuraavista:

• Vain minä: olet ainoa käyttäjä, joka voi tarkastella tätä mallia ja lähettää sen.
    • Kuka tahansa ryhmäni käyttäjä: kaikki sinun kanssasi samaan ryhmään kuuluvat käyttäjät voivat käyttää tätä mallia.
    • Jokainen käyttäjä omassa organisaatiossani: tilisi kaikki käyttäjät voivat käyttää tätä mallia.

Valitse Tallenna.

Vinkkejä asiakastuelta

• Vaikka antaisit tilisi kaikille käyttäjille oikeuden mallin käyttöön, vain sinä voit muokata mallia.
  • Näin tapahtuu, jos määrität oikeustasoksi Jokainen käyttäjä omassa organisaatiossani. Jos dokumentteja on tehtävä toiselle ryhmälle, voit harkita yhden henkilön käyttämistä useiden dokumenttien kuratointikäyttäjien hallintaan tililläsi. Tämä tapa tekee asioista yksinkertaisia, koska yksi henkilö hallitsee kaikkia dokumentteja.
  • Kun nimeät mallisi järkevästi, käyttäjäsi pysyvät ajan tasalla. Liitä dokumenttiesi nimen etuliitteeksi sen tiimin nimi, jolle ne on tarkoitettu. Kuka tahansa voi esimerkiksi käyttää mallia nimeltä "Ostotilaus", mutta sen kohderyhmä käy selväksi, jos annat nimeksi "Myynti - Ostotilaus".