Tapahtuman vanhenemispäivän määrittäminen tai muuttaminen

Voit määrittää vanhenemispäivän tai määräpäivän, johon mennessä sopimus on allekirjoitettava. Tämä tekeminen peruuttaa tapahtuman automaattisesti, kun kyseinen päivä koittaa.

Huomautus:

Tämä toiminto on saatavilla Enterprise- ja Global-palvelutasoilla.

Huomautus:

Tilin ylläpitäjä voi ottaa tämän ominaisuuden käyttöön. Valitse Tili-sivu  > Tilin asetukset > Lähetä asetukset > Asiakirjan voimassaolo.

Määritä vanhentumispäivä

Toimet nopeasti

1. Valitse Lähetä-sivun Asetukset-kohdasta Valmistumisen määräpäivä.
  2. Anna vanhentumisen päivien määrä.
  3. Tarkista, onko näytössä oleva päivämäärä oikein.
  4. Jatka lähetysprosessia tavalliseen tapaan.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Siirry Lähetä-sivulle ja anna sähköpostiosoitteet, dokumentin nimi ja viesti. Valitse Asetukset-osasta Valmistumisen määräpäivä -asetus.

2. Anna päivien määrä, jona aikana allekirjoittajat voivat allekirjoittaa dokumentin. Tarkista näyttöön tuleva päivämäärä ja varmista, että se on oikein.

3. Suorita lähetysprosessi tavalliseen tapaan.

Vanhentumispäivän muuttaminen tai poistaminen

Toimet nopeasti

1. Siirry sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivulle.
  2. Napsauta sopimusta.
  3. Valitse oikeanpuoleisen yläikkunan vanhentumispäivän vieressä oleva Muokkaa-linkki.
  4. Valitse, muutetaanko vai poistetaanko nykyinen määräpäivä.
    1. Jos muutat sitä, anna uusi vanhentumispäivä.
  5. Valitse, ilmoitetaanko nykyisille vastaanottajille.
  6. Valitse Tallenna.

Huomautus:

Jos Muokkaa-linkki ei ole käytettävissä, syy voi olla, että dokumentin lähettämisen jälkeen ei voi muokata vanhentumisasetuksia. Tilin ylläpitäjä voi ottaa sen käyttöön valitsemalla Tili-sivu > Tilin asetukset > Lähetä asetukset > Asiakirjan voimassaolo.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Valitse sopimuksen lähettäjänä Hallinta-sivu, napsauta sopimusta, jolla on vanhentuminen, ja valitse Muokkaus.

2. Päätä, haluatko muuttaa nykyistä määräpäivää tai poistaa määräpäivän. Jos muutat sitä, anna uusi vanhentumispäivä. Valitse sitten, haluatko ilmoittaa tapahtuman osallistujille, ja valitse Tallenna.

Huomautus:

Jos Muokkaa-linkki ei ole käytettävissä, syy voi olla, että dokumentin lähettämisen jälkeen ei voi muokata vanhentumisasetuksia. Tilin ylläpitäjä voi ottaa sen käyttöön valitsemalla Tili-sivu > Tilin asetukset > Lähetä asetukset > Asiakirjan voimassaolo.