Adobe Acrobat Signin asiakastukiresurssit

Yhteydenotto tukeen

Kaikki tukipyynnöt on lähetettävä hallinnoijan kautta (ryhmä- tai tilitasolla) - Loppukäyttäjien on (usean käyttäjän tileillä) otettava yhteyttä ryhmänsä tai tilinsä hallinnoijaan uusien tukipyyntöjen lähettämistä varten. Vain hallinnoijilla on oikeudet pyytää muutoksia järjestelmään. Uusien tukipyyntöjen luonnin rajoittaminen järjestelmänvalvojille helpottaa korjaustoimien aloittamiseen tarvittavan valtuutuksen hankkimista.

Järjestelmänvalvojat voivat pyytää, että muut tahot / käyttäjät otetaan tapaukseen avustajiksi:

• Sisältää sähköpostiosoitteen/sähköpostiosoitteet, kun tapaus luodaan
  • Kopion lähettäminen muille käyttäjille tapauksen sähköpostiin vastattaessa
  • Tapaussähköpostin lähettäminen edelleen muulle käyttäjälle ja pyytäminen, että tämä vastaa tukitiimille kyseisen sähköpostin avulla

Jos tarvitset apua Adobe Acrobat Signin kanssa:

1. Avaa tukiympäristö:

• Siirry osoitteeseen https://adobesign.com/public/login.
  • Kirjaudu sisään hallinnoijan käyttäjätunnuksella. (Vain hallinnoijat voivat lähettää uusia tukipyyntöjä.)
  • Napsauta Kysymysmerkki (?) -linkkiä sivun oikeassa yläkulmassa.
  • Valitse avattavasta valikosta Ota yhteys tukeen.
Asiakastuen kuvake

Yhteydenotto tukeen on mahdollista kahdella tavalla:

2. Napsauta Tuki-välilehteä.

3. Valitse Luo tukipyyntö.

• Valitse Hallinnointi, jos sinulla on hallinnointiin liittyviä kysymyksiä (esim. kertakirjautuminen, käyttäjien synkronointi ja työkalut).
  • Valitse Tuote, jos sinulla on tiettyyn tuotteeseen liittyviä kysymyksiä (toimi näytöissä annettujen ohjeiden mukaan ja anna kaikki tarvittavat tiedot: prioriteetti, tuote jne.

Keskustelu- ja puhelintukivaihtoehdot saattavat olla myös käytettävissä.

Admin Consolen Tuki-välilehti

2. Valitse Avaa tukipyyntö -kohdasta Aloita täältä.

3. Valitse Tukipyyntö.

Keskustelu- ja puhelintukivaihtoehdot saattavat olla myös käytettävissä.

Tuki vanhassa Adobe Sign -portaalissa

Mitä tukipyyntöön kannattaa sisällyttää?

Jokainen ongelma edellyttää, että annat tietoja, joiden perusteella voimme aloittaa asian selvityksen.

Alla on yleisiä tukiluokkia ja luettelo ehdotetuista tiedoista, joita usein tarvitaan mahdollisen ongelman nopeaa eristämistä varten:

• Lähettävän käyttäjän sähköpostiosoite
  • Lähetettävä alkuperäinen tiedosto ja/tai käytetyn kirjastomallin nimi
    • Lisättiinkö kentät sovelluksen sisäisellä sisällönluontityökalulla?
    • Käytettiinkö esitäytettyjä kenttiä?
  • Vastaanottajaluettelon kuvaus
    • Vastaanottajien määrä
    • Roolit
    • Todennustyypit
  • Virheen/ongelman kuvaus (kuvia, jos mahdollista)
  • Voiko ongelman toistaa ja jos voi, millä tiheydellä?
  • Lähettävän käyttäjän sähköpostiosoite
  • Sopimuksen nimi
  • Sopimuksen lähetysaika ja -päivä
  • Vastaanottajan sähköpostiosoite
  • Missä allekirjoittamisprosessin vaiheessa ongelma ilmeni?
  • Jos virhe liittyy kenttään:
    • Kuinka kenttää käytettiin (sisällönluonti/PDF/tekstinimiö)?
    • Mitä tapahtui ja mitä odotit tapahtuvan?
    • Lähetetyn lomakkeen kopio tai kirjastomallin nimi
  • Lähetetyn dokumentin kopio tai kirjastomallin nimi
  • Tiedostoa lähettävän käyttäjän sähköpostiosoite
  • Kuvaus ongelmasta ja siitä, mitä odotit
    • Kuvia, jos mahdollista
  • API-haltijan sähköpostiosoite
  • Lähettävän käyttäjän sähköpostiosoite
  • Näyttökuva virheet sisältävästä API-lokista
  • Käytettävien integraatioiden luettelo (jos sovellettavissa)
  • Integraation nimi (Salesforce, Dynamics jne.)
  • Odottamattoman toiminnan tai virheilmoituksen kuvaus (kuvia, jos mahdollista)
  • Virheeseen johtavan työnkulun kuvaus
  • Tapahtumatiedot (jos sovellettavissa)
  • Virheen kohdanneen käyttäjän sähköpostiosoite
  • Lähetettävä alkuperäinen tiedosto ja/tai käytetyn kirjastomallin nimi
    • Lisättiinkö kentät sovelluksen sisäisellä sisällönluontityökalulla?
    • Käytettiinkö esitäytettyjä kenttiä?
  • Yksityiskohtaiset ohjeet ongelman toistamiseksi
  • Virheen/ongelman kuvaus (kuvia, jos mahdollista)
  • Voiko ongelman toistaa ja jos voi, millä tiheydellä?
  • Onko tapahtumanumeroa?

Parhaat käytännöt

Tunnetut ongelmat

Avattu Aloitus- tai Hallinta-sivu on täysin tyhjä.

Testi: yritä ladata tämä sivu: https://documentcloud.adobe.com/

• Jos et pysty lataamaan osoitteesta https://documentcloud.adobe.com/, ota yhteyttä sisäisen verkkonne järjestelmänvalvojaan ja poistakaa osoitteen documentcloud.adobe.com esto. Tee sama muille verkon toimialueille, jotka tietoturvanne suodattaa.
  • Jos pystyt avaamaan edellä mainitun linkin, ota yhteyttä tukeen.

Joidenkin vastaanottajien evästeiden hyväksymispalkki saattaa peittää Allekirjoita napsauttamalla -painikkeen, kun he ovat suorittaneet sopimuksen mukaiset toimet.

Vastaanottajien on hyväksyttävä evästeilmoitus (joko Mukauttamalla evästeiden käyttöoikeuksiaan tai Hyväksymällä kaikki evästeet).

Kun evästevaatimus on täytetty, Allekirjoita napauttamalla -painike tulee näkyviin samaan kohtaan ruutua:

Evästeiden hyväksyminen peittää Allekirjoita napauttamalla -painikkeen

Yleisiä kysymyksiä: yleistä

Tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti käyttäjiltä on hankittava suostumus ennen tietojen tallentamista käyttäjien laitteisiin, ja joillekin käyttäjille voidaan esittää yksi tai useampi pyyntö ottaa evästeet käyttöön:

Evästepyyntö

• Käyttäjien, jotka käyttävät Acrobat Signia tietosuoja-asetusta noudattavista sijainneista, on otettava ydinpalveluiden evästeet käyttöön
    • Suorituskykyyn ja yksilöityyn mainontaan liittyvät evästeet voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä napsauttamalla Mukauta-painiketta
    • Evästeitä voidaan hallita milloin tahansa napsauttamalla kaikkien Acrobat Sign -verkkosivujen oikeassa alakulmassa olevaa Evästeasetukset-linkkiä:
Evästeiden hallinta

Aina kun juuritoimialue vaihtuu sivun uudelleenohjauksen jälkeen, käyttäjää kehotetaan ottamaan evästeet uudelleen käyttöön (uudelle toimialueelle).

• Adobesign.com -toimialueelle (echosign.comista) siirtyvillä tileillä evästeet on määritettävä kaksi kertaa, sillä jokaisen toimialueen on lisättävä yksilölliset evästeet.
    • Echosign.com-palveluun palaavat tilit voivat joutua myös ottamaan evästeet uudelleen käyttöön kyseiselle toimialueelle.

Käyttäjät voivat lievittää tätä ongelmaa päivittämällä kirjanmerkkinsä osoittamaan toimialueeseen adobesign.com toimialueen echosign.com sijaan.

Muokkaa evästettä

Huomautus:

Aiempi vika aiheutti evästekehotteen ilmestymisen jokaiselle sivusiirrolle (kun juuritoimialue ei pysynyt vakiona). Se ratkaistiin syyskuun julkaisussa. Kehotteita ei enää pitäisi tulla näkyviin, kun käyttäjät siirtyvät sivujen välillä (vain siirryttäessä toimialueiden välillä).

Yleisiä kysymyksiä: sähköposti

Kun yritys perustaa toimialueen, kuten ”adobe.com”, järjestelmässä on DNS-tietueita, jotka ohjaavat kaikki adobe.com-toimialuekutsut yhteen tai useaan Internetin IP-osoitteeseen. Sähköpostille on myös DNS-tietueita, jotka osoittavat kyseisen toimialueen sähköpostipalvelimeen.

Acrobat Sign on saattanut lähettää sähköposteja adobesign.com-palvelimiltamme ja lisännyt ”lähettäjä”-kenttään sähköpostiosoitteen, jonka toimialue ei vastannut näitä DNS-tietueita. Tällöin ”lähettäjä”-kentän sähköpostitoimialuetta ei tunnisteta kyseisen toimialueen sähköpostipalvelimilla, ja vastaanottava sähköpostipalvelin luokittelee sähköpostin roskapostiksi (tämä on yleinen tapa yrittää huijata ihmisiä uskomaan, että viesti tulee tunnetulta, hyväksytyltä lähettäjältä).

Koska lähetyspalvelinta ei voi vaihtaa, lähtevien sähköpostiviestien ”lähettäjä”-arvoa ei voi vaihtaa muuksi kuin adobesign.com.

• Huomaa: Vastausosoite-arvo on sopimuksen luoneen käyttäjän sähköpostiosoite, joten vastaukset Acrobat Sign -sähköpostiin ohjautuvat takaisin sopimuksen tekijälle.

Yleisiä kysymyksiä: sopimukset

1. Kirjaudu Acrobat Signiin ja siirry Hallinta-sivulle.

2. Etsi haluamasi sopimus ja valitse se napsauttamalla sitä kerran.

• Käytettävissä olevat toiminnot sisältävä oikea sivuvalikko avautuu.
  3. Lataa valvontaraportti paikalliseen järjestelmään.

Lataa valvontaraportti.

4. Avaa ladattu PDF-tiedosto.

• Tapahtumatunnus on sivun yläosassa olevassa harmaassa otsikkoruudussa.
    Tapahtumatunnus

Yleisiä kysymyksiä: sähköiset allekirjoitukset

Tili- ja ryhmätason järjestelmänvalvojat voivat määrittää sähköisen allekirjoituksen kentän lisäämään tai poistamaan sähköisen allekirjoituksen sinisen allekirjoitusrivin ja alla olevan nimi-/päivämäärätekstin.

Sininen viiva voidaan määrittää myös lyhenemään niin, että se on paremmin annetun allekirjoituksen mittainen.

Nämä asetukset voidaan määrittää Acrobat Signin hallintavalikon Allekirjoitusasetukset-osiossa.

Löydät lisätietoja täältä >

Hyvin muotoiltujen allekirjoitusten määrittäminen

Yleisiä kysymyksiä: käyttäjät/hallinnoijat

• Jos käytät tiliä, jolla tukipyynnöt kirjataan Adobe Admin Consoleen, napsauta tätä.
  • Tilit, joilla tukipyynnöt kirjataan vanhaan Acrobat Sign -portaaliin:
    • Kirjaudu Acrobat Signiin.
    • Siirry hiirellä oikeassa yläkulmassa olevan nimesi päälle ja valitse avattavasta valikosta Oma profiili.
    • Siirry Oma profiili -sivulla hiirellä ryhmäsi nimen vieressä olevan kysymysmerkin päälle.
      • Näyttöön tulee kupla, joka sisältää ryhmäsi kaikkien hallinnoijien (sekä ryhmä- että tilitason hallinnoijien) nimet.
        • Kun napsautat mitä tahansa nimeä, näyttöön avautuu sähköpostiviesti, ja kyseisen henkilön osoite lisätään automaattisesti siihen.
Etsi hallinnoija Adobe Signista.

Yleisiä kysymyksiä: API/Webhook-verkkokoukut

Jos webhook saa vastauksena liian monta epäonnistumista, se poistuu automaattisesti käytöstä ja ilmoittaa asiasta asiakkaan järjestelmänvalvojalle tai webhookin omistajalle.

Näiden sähköpostiviestien toimitusajankohta voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Toimintoa ohjataan kolmella asetuksella:

• Varoituskynnys – ensimmäisen vian jälkeen kulunut aika ennen varoitusviestin lähettämistä (oletus on 36 tuntia).
    • Varoitusrajan ylittyessä lähetetään varoitusviesti joka kerta, kun verkkokoukku epäonnistuu (kunnes se poistetaan käytöstä).
  • Enimmäiskesto – aika, jonka verkkokoukku saa jatkaa epäonnistumisia (ensimmäisen epäonnistumisen jälkeen), ennen kuin se poistetaan käytöstä (oletus on 72 tuntia).
    • Enimmäiskeston ylittymisen jälkeen webhook poistetaan käytöstä seuraavan epäonnistumisen yhteydessä ja asiasta lähetetään sähköpostiviesti.
  • Suurin epäonnistumisten määrä – määrittää kuinka monta kertaa (peräkkäin) webhookin annetaan epäonnistua ennen webhookin käytöstä poistamista (oletusarvo on 1).
    • Epäonnistumisten enimmäismäärän ylittyessä webhook poistetaan käytöstä ja asiasta lähetetään sähköpostiviesti.

Ajastin ja laskuri pysähtyvät heti, kun verkkokoukku vastaa.

Webhook-sähköposti-ilmoitukset

Sähköpostiviestien vastaanottaja määräytyy verkkokoukun laajuuden perusteella.

Jos ensisijaista yhteyshenkilöä ei tavoiteta, asiasta ilmoitetaan toissijaiselle yhteyshenkilölle:

Verkkokoukun laajuus

Ensisijainen yhteyshenkilö

Toissijainen yhteyshenkilö

Tili

Tilien järjestelmänvalvojat

Verkkokoukun tekijä

Ryhmä

Ryhmien järjestelmänvalvojat

Tilien järjestelmänvalvojat / verkkokoukun tekijä

Käyttäjä

Verkkokoukun tekijä

--

Sopimus

Verkkokoukun tekijä

--

Jos haluat muokata ilmoituskynnyksiä, ota yhteyttä Success Manageriin (tai avaa tukitapaus).

Yleisiä kysymyksiä: työnkulut

Kun työnkulun asiakirja putoaa soveltamisalan ulkopuolelle, työnkulku tuottaa palvelinvirheen ilmoituksen, kun työnkulkua muokataan:

Asiakirjan laajuusvirhe – suunnittelija

Tämän ongelman ilmetessä työnkulkua käyttävät käyttäjät saavat virheilmoituksen, jonka mukaan työnkulku sisältää sen piiriin kuulumattomia dokumentteja:

Asiakirjan laajuusvirhe – lähettäminen

Tämä virhe tarkoittaa, että työnkulku on menettänyt oikeutensa käyttää yhtä tai useampia liitetyistä kirjastomalleista. Näin käy yleensä silloin, kun mallin käyttöoikeudet muuttuvat niin, että tilin/ryhmän sijaan käyttöoikeudet rajoitetaan omistajaan.

Hallinnoijien kannattaa perua tämä virheilmoitus sivun uudelleenlataamisen sijaan.

Virhe voidaan korjata seuraavasti:

• Mallin omistajan pitäisi muuttaa mallin käyttöoikeuksia niin, että malli on sen tilin/ryhmän käytettävissä, johon työnkulku liittyy.
  • Työnkulun omistaja voi korvata mallin jollakin asianmukaisella käyttöoikeudella.  Tämä tehdään korjaamalla edellä mainittu virhetilanne, jatkamalla työnkulun muokkausta ja korvaamalla dokumentti.
  1. Kirjaudu Acrobat Signiin ja siirry Hallinta-sivulle.

2. Etsi haluamasi sopimus ja valitse se napsauttamalla sitä kerran.

• Käytettävissä olevat toiminnot sisältävä oikea sivuvalikko avautuu.
  3. Lataa valvontaraportti paikalliseen järjestelmään.

Lataa valvontaraportti.

4. Avaa ladattu PDF-tiedosto.

• Tapahtumatunnus on sivun yläosassa olevassa harmaassa otsikkoruudussa.
    Tapahtumatunnus

Tili- ja ryhmätason järjestelmänvalvojat voivat määrittää sähköisen allekirjoituksen kentän lisäämään tai poistamaan sähköisen allekirjoituksen sinisen allekirjoitusrivin ja alla olevan nimi-/päivämäärätekstin.

Sininen viiva voidaan määrittää myös lyhenemään niin, että se on paremmin annetun allekirjoituksen mittainen.

Nämä asetukset voidaan määrittää Acrobat Signin hallintavalikon Allekirjoitusasetukset-osiossa.

Löydät lisätietoja täältä >

Hyvin muotoiltujen allekirjoitusten määrittäminen

• Jos käytät tiliä, jolla tukipyynnöt kirjataan Adobe Admin Consoleen, napsauta tätä.
  • Tilit, joilla tukipyynnöt kirjataan vanhaan Acrobat Sign -portaaliin:
    • Kirjaudu Acrobat Signiin.
    • Siirry hiirellä oikeassa yläkulmassa olevan nimesi päälle ja valitse avattavasta valikosta Oma profiili.
    • Siirry Oma profiili -sivulla hiirellä ryhmäsi nimen vieressä olevan kysymysmerkin päälle.
      • Näyttöön tulee kupla, joka sisältää ryhmäsi kaikkien hallinnoijien (sekä ryhmä- että tilitason hallinnoijien) nimet.
        • Kun napsautat mitä tahansa nimeä, näyttöön avautuu sähköpostiviesti, ja kyseisen henkilön osoite lisätään automaattisesti siihen.
Etsi hallinnoija Adobe Signista.

Jos webhook saa vastauksena liian monta epäonnistumista, se poistuu automaattisesti käytöstä ja ilmoittaa asiasta asiakkaan järjestelmänvalvojalle tai webhookin omistajalle.

Näiden sähköpostiviestien toimitusajankohta voidaan muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Toimintoa ohjataan kolmella asetuksella:

• Varoituskynnys – ensimmäisen vian jälkeen kulunut aika ennen varoitusviestin lähettämistä (oletus on 36 tuntia).
    • Varoitusrajan ylittyessä lähetetään varoitusviesti joka kerta, kun verkkokoukku epäonnistuu (kunnes se poistetaan käytöstä).
  • Enimmäiskesto – aika, jonka verkkokoukku saa jatkaa epäonnistumisia (ensimmäisen epäonnistumisen jälkeen), ennen kuin se poistetaan käytöstä (oletus on 72 tuntia).
    • Enimmäiskeston ylittymisen jälkeen webhook poistetaan käytöstä seuraavan epäonnistumisen yhteydessä ja asiasta lähetetään sähköpostiviesti.
  • Suurin epäonnistumisten määrä – määrittää kuinka monta kertaa (peräkkäin) webhookin annetaan epäonnistua ennen webhookin käytöstä poistamista (oletusarvo on 1).
    • Epäonnistumisten enimmäismäärän ylittyessä webhook poistetaan käytöstä ja asiasta lähetetään sähköpostiviesti.

Ajastin ja laskuri pysähtyvät heti, kun verkkokoukku vastaa.

Webhook-sähköposti-ilmoitukset

Sähköpostiviestien vastaanottaja määräytyy verkkokoukun laajuuden perusteella.

Jos ensisijaista yhteyshenkilöä ei tavoiteta, asiasta ilmoitetaan toissijaiselle yhteyshenkilölle:

Verkkokoukun laajuus

Ensisijainen yhteyshenkilö

Toissijainen yhteyshenkilö

Tili

Tilien järjestelmänvalvojat

Verkkokoukun tekijä

Ryhmä

Ryhmien järjestelmänvalvojat

Tilien järjestelmänvalvojat / verkkokoukun tekijä

Käyttäjä

Verkkokoukun tekijä

--

Sopimus

Verkkokoukun tekijä

--

Jos haluat muokata ilmoituskynnyksiä, ota yhteyttä Success Manageriin (tai avaa tukitapaus).

Kun työnkulun asiakirja putoaa soveltamisalan ulkopuolelle, työnkulku tuottaa palvelinvirheen ilmoituksen, kun työnkulkua muokataan:

Asiakirjan laajuusvirhe – suunnittelija

Tämän ongelman ilmetessä työnkulkua käyttävät käyttäjät saavat virheilmoituksen, jonka mukaan työnkulku sisältää sen piiriin kuulumattomia dokumentteja:

Asiakirjan laajuusvirhe – lähettäminen

Tämä virhe tarkoittaa, että työnkulku on menettänyt oikeutensa käyttää yhtä tai useampia liitetyistä kirjastomalleista. Näin käy yleensä silloin, kun mallin käyttöoikeudet muuttuvat niin, että tilin/ryhmän sijaan käyttöoikeudet rajoitetaan omistajaan.

Hallinnoijien kannattaa perua tämä virheilmoitus sivun uudelleenlataamisen sijaan.

Virhe voidaan korjata seuraavasti:

• Mallin omistajan pitäisi muuttaa mallin käyttöoikeuksia niin, että malli on sen tilin/ryhmän käytettävissä, johon työnkulku liittyy.
  • Työnkulun omistaja voi korvata mallin jollakin asianmukaisella käyttöoikeudella.  Tämä tehdään korjaamalla edellä mainittu virhetilanne, jatkamalla työnkulun muokkausta ja korvaamalla dokumentti.

Lisäresursseja