Adobe Acrobat Signin todennus henkilöllisyystodistuksella: allekirjoittajan henkilötietoraportti

Yleiskatsaus

Allekirjoittajan henkilötietoraportti (SIR) tallentaa Henkilöllisyystodistus -todennusmenetelmän aikana kerätyt tiedot. (Esimerkkejä: allekirjoittajan kasvokuva, puhelinnumero, henkilöllisyystodistuksen kuvat, henkilöllisyystodistuksesta poimitut tiedot jne.)

Allekirjoittajan henkilötietoraportti

Adobe Acrobat Sign ei oletusarvoisesti tallenna näitä tietoja. Tilit, joiden on kerättävä nämä tiedot, voivat ottaa yhteyttä tukitiimiin ja pyytää SIR:n ottamista käyttöön.

SIR-raportti:

Sopimusta kohti luodaan yksi SIR. Jos useat saman sopimuksen vastaanottajat suorittavat todennuksen henkilöllisyystodistuksella, heidät kaikki esitetään yhdessä raportissa.

Käynnissä olevissa sopimuksissa SIR näkyy väliaikaisena allekirjoittajan henkilötietoraporttina. Raportti pysyy väliaikaisena raporttina, kunnes tapahtuma saavuttaa lopullisen tilan (valmis, vanhentunut, hylätty).

Kun sopimus tulee lopulliseen tilaansa, SIR merkitään Lopulliseksi allekirjoittajan henkilötietoraportiksi:

Väliaikainen raportti

Huomautus:

Henkilöllisyystodistus-todennusmenetelmä ja allekirjoittajan henkilötietoraportti ovat käytettävissä vain konsernien palvelusopimuksessa.

Käyttäjien oikeudet allekirjoittajan henkilötietoraportin käyttöön

Vain sopimuksen tekijä voi ladata SIR:n Hallinta-sivulta.

• Edistyksellinen jako antaa oikeudet SIR:n käyttöön tarkastelu oikeuksilla.

Voit ladata SIR-raportin seuraavasti:

• Siirry Hallinta-sivulle.
  • Napsauta haluamasi raportin sisältävää sopimusta kerran (valitse se).
  • Valitse oikeasta sivuvalikosta Näytä enemmän, jolloin kaikki työkalut tulevat näkyviin.
  • Valitse Lataa henkilötietoraportti.
  • Näyttöön avautuu ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään antamaan dokumentin salasana.
    • Tämä salasana on upotettu PDF-tiedostoon, ja se on annettava, ennen kuin PDF-tiedostoa voi tarkastella.
  • Kun salasana on annettu, valitse Lataa. Raportti ladataan paikalliseen järjestelmääsi
SIR-raportin lataaminen Hallinta-sivulla

Jos SIR ladataan ennen kuin sopimus on viety loppuun, asiakirjan merkinnäksi tulee Väliaikainen raportti. Kun sopimus on saatu päätökseen, raportin tunnisteena on Lopullinen SIR.

Väliaikainen raportti