Adobe Sign tukee täysin yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) kaikille käyttäjille.
Huomautus:
Alla oleva artikkeli sisältää uuden sivumuodon ohjeet.
Voit tarkastella samaa prosessia perinteiselle sivuasettelulle napsauttamalla tätä.
VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Tämä opas on tarkoitettu yleiseksi ohjeeksi, se EI ole juridinen ohjeistus. Pyydä apua yhtiösi lakimiehiltä, kun pyrit noudattamaan alueesi säännöstenmukaisuutta.

Mikä GDPR on?

Yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) on Euroopan Unionin uusi tietosuojalaki, joka harmonisoi ja modernisoi tietosuojavaatimuksia. Vaikka laissa on uusia ja parannettuja vaatimuksia, perusperiaatteet ovat pysyneet samoina. Uudessa asetuksessa on laaja henkilötietojen määritelmä sekä kattavuus, mikä vaikuttaa kaikkiin EU:n alueella henkilötietoja kerääviin yrityksiin. Asetuksessa on osa, joka edellyttää, että yksittäisillä henkilöillä on oikeus ymmärtää, mitä tietoja heistä on kerätty sekä oikeus poistattaa tiedot pyynnöstä.

Tässä artikkelissa termi käyttäjä viittaa sellaisen yrityksen jäseneen, joka lähettää sopimuksia allekirjoitettaviksi.  Termi allekirjoittaja viittaa henkilöön, joka vastaanottaa ja joko allekirjoittaa tai hylkää sopimuksen.  Tietosuojan hallinnoija on Adobe Sign -tilin hallinnoija, joka erityisten toimintojen avulla voi poistaa henkilötietoja palvelusta lähettäjän tai allekirjoittajan pyynnöstä.

Käyttäjän yksilöllisyyden määritelmä perustuu henkilön tunnistamiseen käytettyyn sähköpostiosoitteeseen. Henkilöllä, jolla on useita sähköpostiosoitteita, voi olla useita erillisiä käyttäjätunnuksia järjestelmässä. Adobe Signin kaikissa GDPR-toiminnoissa käytetään sähköpostiosoitetta henkilötietojen etsimiseen ja hallintaan.  Erillisten sähköpostiosoitteiden välillä ei ole yhteyttä, ja hallinnoija voi löytää vain annettuun sähköpostiosoitteeseen liittyvät tiedot.


Yleistä tietosuoja-asetusta tukevat ominaisuudet

Adobe Signissa on ominaisuuksia, jotka auttavat asiakkaita noudattamaan yleistä tietosuoja-asetusta. Lisätietoja siitä, miten Adobe huolehtii tietosuojastasi, on osoitteessa www.adobe.com/fi/privacy.

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan yksittäisillä henkilöillä on parannetut oikeudet pyytää henkilötietojensa tarkistamista, korjaamista ja poistamista.

  • Tarkistaminen – Useimmat tiedot käyttäjästä tai allekirjoittajasta voi henkilö itse tarkistaa Adobe Signin käyttöliittymän kautta.  Tällä hetkellä vain pieni osa aktiivisuustiedoista ei ole suoraan saatavilla.  Yksittäinen tilinhaltija voi tarkistaa nämä tiedot ottamalla yhteyttä Adoben tietosuojatoimistoon osoitteessa Adobe.com/fi/privacy.  Myöhemmin tässä artikkelissa esitellään esimerkki tällaisesta raportista.
  • Korjaaminen – Kaikki käyttäjästä tai allekirjoittajasta kerätyt henkilötiedot ovat saatavilla käyttöliittymän kautta.  Jos tietoja on tarpeen muuttaa, käyttäjä tai allekirjoittaja voi tehdä sen suoraan itse tarvitsematta ottaa yhteyttä Adobeen tai tilin hallinnoijaan.
  • Poistaminen – Tämä käsittää erilaisia toimintoja riippuen käyttäjän roolista allekirjoitustapahtumassa.  Sopimuksia lähettävän käyttäjän on osoitettava poistopyyntö työnantajalleen.  Adobe ei voi osallistua tähän tapahtumaan eikä voi hallita tietoja, joita työnantaja on kerännyt liiketoiminnan yhteydessä.  Allekirjoitusprosessi kerää minimaaliset tiedot allekirjoittajasta allekirjoitustapahtuman yhteydessä.  Kerätyt tiedot ovat nimi, sähköpostiosoite, IP-osoite ja valinnaisesti puhelinnumero ja OTP-koodi.  Nämä käyttäjän tiedot tallennetaan käyttäjän allekirjoittaman sopimuksen kanssa, ja tietoja hallinnoi sopimuksen lähettänyt yritys.  Jos allekirjoittaja tarvitsee tietoja sopimuksen yhteydessä kerätyistä henkilötiedoista, hänen on otettava yhteyttä sopimuksen lähettäjään.  Adobe ei voi tietojen käsittelijänä antaa allekirjoittajalle mitään tietoja sopimuksesta tai sopimuksen lähettäneestä yrityksestä. Koska kaikki allekirjoittajasta tallennetut tiedot ovat sopimuksessa, sopimuksen poistaminen poistaa myös allekirjoittajan henkilötiedot.  Jos lähettäjä poistaa allekirjoittajan tiedot, hänen on etsittävä tietosuojavalikosta sopimukset, joissa allekirjoittaja on osallisena, ja poistettava kyseiset sopimukset.

Adobe Signissa on kolme tähän liittyvää ominaisuutta:

  • Käyttäjätason lokit – Loki Adobe Sign -ympäristössä käynnistyneistä tapahtumista (joihin sisältyy henkilötietoja)
  • Sopimuksen poistaminenTietosuojan hallinnoijilla on valtuudet tarkistaa ja poistaa oman tilinsä kenen tahansa käyttäjän mikä tahansa sopimus.
  • Käyttäjien poistaminen – Tietosuojan hallinnoijilla on oikeus poistaa kuka tahansa tilinsä käyttäjä.

 


Käyttäjätason lokit

Kuka tahansa käyttäjä saa Adoben tietosuojakeskukselle lähetetyn pyynnön kautta omia henkilötietojaan sisältävien Adobe Sign -järjestelmän aktiviteettien lokitiedoston.

Nämä tiedot annetaan CSV-tiedostona, jonka sisältö on seuraava:

  • Tapahtuman päivämäärä
  • Tapahtuman tyyppi
  • IP-osoite, josta tapahtuma käynnistettiin.
example_user_privacydata


Sopimuksen poistaminen

Koskee vain sopimuksia, jotka on lähettänyt tietosuojan hallinnoijan hallinnoimat käyttäjät.

Kun allekirjoittaja pyytää tietojensa poistamista Adobe Sign -järjestelmästä, tilin tietosuojan hallinnoija voi tehdä haun käyttäjän sähköpostiosoitteen perusteella. Haku palauttaa kaikki sopimukset, joissa kyseinen sähköpostiosoite on osallisena ja jotka on luotu hallinnoijan tilissä.

Jos tietosuojan hallinnoija päättää, että sopimusta ei enää tarvita hän voi poistaa sen kokonaan ja peruuttamattomasti palvelusta.

Vastaanottajat, jotka ottavat yhteyttä Adobe Signiin, ohjataan tarkistamaan oma Hallinta-välilehtensä ja pyytämään sopimuksen poistamista yritykseltä, joka alunperin loi tapahtuman.

Asiakkaan tiedon käsittelijänä Adobe Sign ei koskaan poista sopimuksia vastaanottajan pyynnöstä.

delete_agreements


Käyttäjän poistaminen

Koskee vain tietosuojan hallinnoijan hallinnoimia käyttäjiä.

Kun työntekijä pyytää tietojensa poistamista järjestelmistäsi, tämä työkalu poistaa täysin kaikki käyttäjän tiedot Adobe Sign -palvelimilta. 

Käyttäjien on tehtävä tämä pyyntö suoraan tilin tietosuojan hallinnoijalle. Vain tietosuojan hallinnoijalla on valtuudet poistaa käyttäjiä.

Adobe Sign -tuki ei voi poistaa käyttäjiä tilistä, ja jos käyttäjä tätä pyytää, hänet ohjataan ottamaan yhteyttä tilin hallinnoijaan.

delete_user_link

Huomautus:

Henkilökohtaiset ja maksuttomat tilit

Henkilöt, jotka ovat tilinsä ainoita käyttäjiä, tai joilla on vain maksuton tili, eivät poistaa itseään. Tässä tapauksessa käyttäjän on otettava yhteyttä Adoben tietosuojakeskukseen.

Käyttäjän on toimitettava sähköpostiosoitteensa sekä selkeät ohjeet poistaa sähköpostiosoitteeseen liittyvä käyttäjä Adobe Sign -järjestelmistä. Tämän jälkeen Adoben tietosuojakeskus suorittaa tarvittavat toimet käyttäjän poistamiseksi.


Miten käyttäjät voivat pyytää tietojensa poistamista Adobe Signista?

Henkilötietojen poistaminen Adobe Sign -järjestelmästä edellyttää, että käyttäjän resurssit selvitetään asianmukaisesti.  Tämä prosessi vaihtelee riippuen käyttäjien/tilien tyypeistä, jotka voidaan ryhmitellä neljään eri luokkaan:

Allekirjoittajat ovat erityisiä siinä mielessä, että kaikki heidän sopimuksensa on luonut joku muu käyttäjä.

Ensimmäinen vaihe sisällön poistamisessa Adobe Signista on rekisteröidä sähköpostiosoite ja tarkistaa kyseiseen sähköpostiosoitteeseen liittyvä sisältö.

Voit rekisteröidä sähköpostiosoitteesi täällä: https://secure.na1.echosign.com/public/registerAccount.

 

Kun sähköpostiosoitteesi on rekisteröity, kirjaudu sisään ja valitse Hallinta-välilehti ikkunan yläosassa.

Tällä sivulla näytetään kaikki Adobe Sign -sisältö, jossa on sähköpostiosoitteesi.

  • Muista käydä ikkunan vasemmalla puolella olevat suodattimet napsauttamalla läpi.

Jos tällä sivulla ei ole sisältöä, ota yhteyttä Adoben tietosuojakeskukseen ja pyydä käyttäjän (sähköpostiosoitteen) poistamista Adobe Sign -järjestelmästä.

Hallinta-sivu

 

Jotta saisit sopimuksen sisällön poistettua, sinun on otettava yhteyttä sopimuksen alkuperäiseen lähettäjään.

Vain sopimuksen alunperin lähettäneellä tilillä on valtuudet tarkistaa sopimus ja poistaa se.

Huomautus: Sopimuksen alunperin lähettäneen tilin tietosuojan hallinnoija päättää, milloin sopimuksen voi poistaa.

 

Löydät alkuperäisen lähettäjän seuraavasti:

  • Valitse yksi tietue Hallinta-välilehdessä napsauttamalla tietuetta kerran (kaksoisnapsautus avaa sopimuksen).
    • Sopimuksen kuva tulee näkyviin oikeanpuoleisessa paneelissa.
  • Avaa sopimuksen tapahtumaluettelo napsauttamalla oikealla olevassa asetusvalikossa olevaa Toiminta-linkkiä.
    • Toimintaraportin alin tietue on Dokumentti luotu. Sopimuksen luoneen osapuolen sähköpostiosoite on otsikon alla.
  • Kopioi sähköpostiosoite.
  • Lähetä tähän sähköpostiosoitteeseen alkuperäiselle asiakirjan luojalle sähköpostiviesti, jossa pyydät tietojesi poistamista asiakirjan luojan Adobe Sign -tilistä.
    • Lähetä tämä sähköpostiviesti samasta sähköpostiosoitteesta, johon alkuperäinen sopimus lähetettiin. Näin asiakirjan luoja voi varmistua siitä, että sinulla on valtuudet pyytää tietojen poistamista.

Toista edellä esitetyt vaiheet kaikille Hallinta-sivulla näkyville sopimuksille, jotka ovat tilassa Valmis tai Käynnissä.

  • Yrityksillä,joihin otat yhteyttä,on 30 päivää aikaa poistaa sisältö pyyntösi perusteella.
Toimintaluettelo

Kaikki allekirjoittamistasi odottavat sopimukset tulisi hylätä:

  • Avaa allekirjoitettava sopimus.
  • Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevia asetuksia.
  • Valitse En allekirjoita sähköisesti.
  • Anna hylkäyksen syy ja napsauta sitten Hylkää-painiketta.
Hylkää

Kun sopimus poistetaan järjestelmästä, se poistetaan Hallinta-välilehden näkymästä.

Kun kaikki Allekirjoitettu-tilassa olevat sopimukset on poistettu, ota yhteyttä Adoben tietosuojakeskukseen ja pyydä käyttäjän (sähköpostiosoitteen) poistamista Adobe Sign -järjestelmästä.

Maksuttomissa ja henkilökohtaisissa palvelupaketeissa on rekisteröitysähköpostiosoite.Käyttäjä voi halutessaan kirjautua tiliinsä ja tarkastella sisältöä.

Jos et pääse kirjautumaan sisään, napsauta Unohdin salasanani -linkkiä kirjautumiskenttien alapuolella ja palauta salasanasi.

i_forgot_my_password

 

Kun olet kirjautunut sisään, toimi seuraavasti:

  • Napsauta Tili-välilehteä ikkunan yläosassa.
  • Napsauta vasemman reunan Tietosuoja-vaihtoehtoa.
    • Tämä avaa sivun, jossa voit sähköpostiosoitteen perusteella hakea sisällöt, jotka on luotu kyseistä sähköpostiosoitetta käyttäen.
  • Kirjoita oma yläosan hakukenttään sähköpostiosoitteesi ja paina Enter.
    • Näet luettelon kaikista luomistasi sopimuksista.
  • Napsauta jokaista Valmis-tilassa olevaa sopimusta ja lataa PDF tarkasteltavaksi.
  • Poista kaikki sopimukset, jotka eivät ole voimassa, napsauttamalla roskakorin kuvaketta oikeassa reunassa.
    • Käyttäjää ei voi poistaa, ennen kuin kaikki Valmis-tilassa olevat sopimukset on poistettu tilistä.
delete_your_own_agreements

 

Napsauta Hallinta-välilehteä ikkunan yläosassa.

Tällä sivulla näet kaiken jäljellä olevat Adobe Sign -sisällöt, joihin sähköpostiosoitteesi sisältyy.

Hallinta-sivu

 

Voit poistaa muiden käyttäjien lähettämät sopimukset ottamalla yhteyttä sopimuksen alkuperäiseen lähettäjään.

Vain sopimuksen alunperin lähettäneellä tilillä on valtuudet tarkistaa sopimus ja poistaa se.

Huomautus: GDPR ei vaadi sellaisten sopimusten poistamista, jotka ovat edelleen juridisesti voimassa. Poistamisesta päättää sopimuksen alunperin lähettäneen tilin tietosuojan hallinnoija.

 

Löydät alkuperäisen lähettäjän seuraavasti:

  • Valitse yksi tietue Hallinta-välilehdessä napsauttamalla tietuetta kerran (kaksoisnapsautus avaa sopimuksen).
    • Sopimuksen kuva tulee näkyviin oikeanpuoleisessa paneelissa.
  • Avaa sopimuksen historia napsauttamalla kuvan oikealla puolella olevaa Toiminta-linkkiä.
    • Toimintaluettelon alin tietue on Dokumentti luotu. Sopimuksen luoneen osapuolen sähköpostiosoite on otsikon alla.
  • Kopioi sähköpostiosoite.
  • Lähetä tähän sähköpostiosoitteeseen alkuperäiselle asiakirjan luojalle sähköpostiviesti, jossa pyydät tietojesi poistamista asiakirjan luojan Adobe Sign -tilistä.
    • Lähetä tämä sähköpostiviesti samasta sähköpostiosoitteesta, johon alkuperäinen sopimus lähetettiin. Näin asiakirjan luoja voi varmistua siitä, että sinulla on valtuudet pyytää tietojen poistamista.

Toista edellä esitetyt vaiheet kaikille Hallinta-sivulla näkyville sopimuksille, jotka ovat tilassa Valmis tai Käynnissä.

  • Jos loit sopimuksen luokassa Käynnissä, valitse Peruuta.

Yrityksillä,joihin otat yhteyttä,on 30 päivää aikaa poistaa sisältö pyyntösi perusteella.

toiminta

 

Hylkää kaikki Odottaa sinua -luokassa olevat sopimukset.

Kun sopimus poistetaan järjestelmästä, se poistetaan Hallinta-välilehden näkymästä.

Kun kaikki Allekirjoitettu-tilassa olevat sopimukset on poistettu, ota yhteyttä Adoben tietosuojakeskukseen ja pyydä käyttäjän (sähköpostiosoitteen) poistamista Adobe Sign -järjestelmästä.

Käyttäjät, joita hallinnoi tilin tai tietosuojan hallinnoija, ottavat yhteyttä hallinnoijaan pyytääkseen tietojensa poistamista järjestelmästä.

Tietosuojan hallinnoijalla on valtuudet tarkastella sisältöäsi/käyttäjääsija poistaa kaikki soveltuva sisältö.


Käyttäjän tietojen poistaminen

Käyttäjän poistaminen Adobe Sign -palvelimelta edellyttää, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet kyseiseen käyttäjätunnukseen. Jos käyttäjä ei ole tililläsi, sinulla ei ole valtuuksia poistaa häntä.

Voit määrittää seuraavasti, kuuluuko käyttäjä valtuuksiesi piiriin:

  1. Siirry käyttöliittymään: Tili > Käyttäjät.

  2. Valitse Asetukset-kuvake (kolme viivaa oikealla).

  3. Valitse Näytä kaikki käyttäjät.

  4. Hae käyttäjän sähköpostiosoite.

    navigate_to_users

    Jos sähköpostiosoitetta ei löydy tililtä, näyttöön tulee Käyttäjiä ei ole saatavilla nykyisellä suodattimella -viesti.

    user_not_found

    Jos käyttäjä on olemassa, tietueita on vain yksi (koska sähköpostiosoitteet ovat yksilöllisiä).


Käyttäjän sopimusten poistaminen

Varmista, että sähköpostiosoite on oikein ja että olet poistamassa oikean käyttäjätunnuksen. 

Kun käyttäjätunnus on poistettu, se on pysyvästi poissa.

  1. Korosta käyttäjätietue napsauttamalla sitä kerran. Tällöin käyttäjätietueen yläpuolella olevat toimintalinkit tulevat näkyviin.

  2. Jos käyttäjän tila on jokin muu kuin Passiivinen, napsauta Poista käyttäjän aktivointi -linkkiä.

    • Vain sellaiset käyttäjät, joiden tila on Passiivinen, voidaan poistaa.
  3. Napsauta Poista käyttäjätiedot -linkkiä.

    delete_the_user

    Varoitus:

    Poista käyttäjä -haaste avautuu, ja näet suoritettavan toiminnon vaikutukset.

    Kun käyttäjä poistetaan,

    • kaikki tämän käyttäjän aloittamat ja kesken olevat sopimukset peruutetaan
    • Hylkää kaikki sopimukset, jotka ovat prosessissa, jossa käyttäjä on vastaanottajana.
    • Poista kaikki tämän käyttäjän luomat aktiiviset verkkolomakkeet käytöstä
    • tähän käyttäjään liittyviä integrointeja estetään tekemästä API-kutsuja
    • tämän käyttäjän luomat tallennetut kirjastomallit poistetaan
    • tämän käyttäjän tilien jaot poistetaan.

  4. Varoitusten alla on kolme vaihtoehtoa.

    Valitse vaihtoehto, joka sopii tilanteeseen ja napsauta Poista käyttäjätiedot (tai Peruuta, jos tulet toisiin aatoksiin):

    • Säilytä tämän käyttäjän aloittamat sopimukset, mutta poista käyttäjätiedot, mukaan lukien yllä olevat resurssit
      • Valitse tämä vaihtoehto, jos käyttäjä on luonut sopimuksia, jotka ovat edelleen arvokkaita yritykselle.
        • Sopimukset jaetaan automaattisesti käyttäjää poistavan hallinnoijan tilin kanssa (katso alla oleva huomautus).
      • Koskee vain valmiita sopimuksia.
      • Voit poistaa nämä sopimukset myöhemmin tarpeen mukaan.
    • Poista käyttäjätiedot, mukaan lukien yllä olevat resurssit ja kaikki tämän käyttäjän aloittamat sopimukset
      • Kaikki poistetaan.
    • Älä poista käyttäjätietoja nyt 
      • Oletusasetus
    delete_user_challenge

    Huomautus:

    Kun Säilytä sopimukset -asetus on valittuna:

    • Kaikki käyttäjätunnuksen luomat suoritetut sisällöt jaetaan käyttäjää poistavan hallinnoijan tilin kanssa.
    • Poistetun käyttäjätunnuksen sähköpostiosoite säilytetään, jotta siihen voidaan viitata historiassa ja valvontaraportissa oikein.
    • Koska sähköpostiosoite säilytetään, järjestelmään ei voi luoda uutta käyttäjää samalla sähköpostiosoitteen arvolla.
    • Jos uusi käyttäjätunnus on luotava säilytetyllä sähköpostiosoitteella, kaikki jaetut sisällöt on ensin poistettava, sillä muuten käyttäjää ei voi luoda (järjestelmässä olevan kahdentuneen sähköpostiosoitteen vuoksi).

  5. Näkyviin tulee viimeinen haaste:

    • Napsauta Poista käyttäjätiedot, jos olet varma.
      • Napsauta muussa tapauksessa Peruuta
    delete_user_challenge-part2

    Tämän jälkeen lähetetään onnistumisviesti sen merkiksi, että käyttäjätunnus on poistettu tietokannasta.

    • Napsauta OK.


Käyttäjän sopimusten poistaminen

GDPR edellyttää, että käyttäjillä (yleensä allekirjoittajilla) on oikeus poistattaa kaikki tietueet, joissa on heitä koskevaa tietoa järjestelmistä, joilla ei enää ole liiketoiminnallista perustetta säilyttää niitä.

Adobe Signissa tämä tarkoitta sitä, että käyttäjän on otettava yhteyttä yritykseen, jonka kanssa he ovat allekirjoittaneet dokumentteja, arvioidakseen järjestelmässä olevat dokumentit ja poistaakseen ne tarvittaessa.

Tilin hallinnoijan on valtuutettava tietosuojasta vastaava hallinnoija, mikä antaa tälle valtuudet tarkastella kaikkia sopimuksia ja poistaa niitä tarvittaessa.

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen prosessi on selkeä, ja päätöksen sopimusten poistamisesta tai säilyttämisestä tekee yksin tilin tietotuojasta vastaava hallinnoija.

 

Käyttäjän sisällön tarkistaminen ja poistaminen:

  1. Kirjaudu tiliisi tietosuojasta vastaavana hallinnoijana.

  2. Siirry kohtaan Tili > Tietosuoja.

  3. Kirjoita pyytävän osapuolen sähköpostiosoite yläkenttään ja paina Enter.

  4. Kaikki sopimukset, jotka on luonut tilin käyttäjät, ja jotka sisältävät annetun sähköpostiosoitteen, palautetaan.

    delete_agreements
  5. Napsauta kutakin tietuetta kerran ja napsauta sitten Lataa sopimus -linkkiä sopimusluettelon yläosasta.

    • Avaa ladattu PDF ja tarkastele sisältöä arvioidaksesi sopimuksen lainvoimaisuutta, tai onko sinulla muuta pätevää syytä säilyttää sopimus.
    • Jos ei ole syytä säilyttää asiakirjaa, napsauta Poista (roskakori) -kuvaketta sopimustietueen oikeassa reunassa.
      • Sopimuksen poistaminen on pysyvää ja peruuttamatonta.

    Huomautus:

    GDPR ei edellytä lainvoimaisten sopimusten poistamista.

  6. Haasteena on varmistaa, että oikeasti haluat poistaa sopimuksen.

    • Napsauta Poista sopimus, jos olet varma, että haluat poistaa sopimuksen.
    delete_agreementchallenge

    Onnistumisviesti näytetään, joka indikoi, että poistaminen on käynnissä.

    • Nyt on liian myöhäistä.... valitse OK


Ota käyttöön järjestelmänvalvoja tietosuojasta vastaavana hallinnoijana

Tietosuoja-sivun käyttöoikeus on rajattu tietosuojasta vastaaviin hallinnoijiin. 

He saavat oikeudet toiminnon käyttöön vain silloin, kun heidät on merkitty tietosuojasta vastaaviksi hallinnoijiksi.


Voit ottaa tietosuojasta vastaavan hallinnoijan roolin käyttöön seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään tilin hallinnoijana.

  2. Siirry kohtaan Tili > Käyttäjät

  3. Napsauta tietosuojasta vastaavaksi hallinnoijaksi korotettavaa käyttäjää kerran.

  4. Valitse käyttäjäluettelon yläpuolella olevasta valikosta Muokkaa.

    navigate_to_users
  5. Kun käyttäjäpaneeli avautuu:

    • Valitse paneelin alaosassa oleva Käyttäjä on tietosuojasta vastaava hallinnoija -valintaruutu.
    • Valitse Tallenna.


Adobe Privacy Center

Kaikkien toimien, joita käyttöliittymä ei tue, pyynnöt sekä kysymykset GDPR-säännöstenmukaisuudesta tulee lähettää Adoben tietosuojakeskukseen.

Tuki- ja Menestystoimijoilla ei ole käyttöoikeutta työkaluihin, joilla poistaa sisältöä palvelimilta.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö