Angi stedinnstillingene ved systemnivå for Windows og Mac OS for bruk av alternativet Creative Cloud Packager Match OS

Hvis du bruker Creative Cloud Packager til å opprette en pakke og velger alternativet Match OS , installeres produktene på språket basert på stedinnstillingene på vertsystemet.

Når installasjonsprogrammet kjøres, sjekker det stedet på vertsystemet. Det må merkes at stedsjekken gjøres på systemnivå. Dette impliserer at hvis, på et vertsystem, stedet produktene må installeres er angitt for en bruk (eller sett av brukere), vil ikke produktene bli installert på det språket, men vil bli installert på stedet som er angitt på systemnivå.

For å sikre at produktene er installerte på et spesifikt språk må du sørge for at sted er angitt på systemnivå.

For Windows OS, gjennomfør trinnene i Microsoft-dokumentet for å endre sted og region.

For Mac OS, gjør følgende trinn:

Endre sted og region

Denne delen går i detalj om trinnene for å endre sted og region på en datamaskin som kjører MAC og Windows OS.

MAC

Det er 2 måter å endre systemsted:

1. Bruk kommandolinjen

Bruk følgende kommando for å endre OS-sted på systemnivå:

sudo defaults write .GlobalPreferences AppleLocale de_DE

Det nye stedet vil da bli sniffet korrekt av Creative Cloud Packager-installasjonsprogrammet.

2. Bruk systeminnstillinger

Gjør følgende trinn for å installere tysk på MAC OS:

1. Start terminalen.

2. Bruk følgende kommando for å åpne systeminnstillinger:

sudo /Applications/System\Preferences.app/Contents/MacOS/System\ Preferences

3. Skriv inn administratorpassordet når du blir spurt.

4. Angi språk og region i Systeminnstillinger.

5. Start datamaskinen på nytt.