Adobe Signin Biofarmakologiset asetukset -sivu on käytettävissä Enterprise-palvelutasolla.

Toiminnon kuvaus

Biofarmakologiset asetukset -sivu sisältää tärkeät allekirjoituselementit, joita Title 21 CFR Part 11 -määräyksen mukaisesti toimivien yritysten on noudatettava:

Jos haluat, että tämä sivu näkyy Enterprise-tililläsi, ota yhteyttä tukeen tai Success Manageriin.

Käyttötapa

Biofarmakologiset asetukset -sivu voidaan määrittää tilin tai ryhmän tasolla.

Kun asetukset on määritetty, kaikissa myöhemmissä sopimuksissa noudatetaan määritettyjä allekirjoitusvaatimuksia.

Lähettäjien ei tarvitse muuttaa prosessejaan, sillä asetukset otetaan käyttöön allekirjoitusprosessin aikana.

Pakollinen henkilötietojen todennus

Henkilötietojen todennus edellyttää, että allekirjoittaja todentaa itsensä uudelleen jokaisella allekirjoituskerralla.

Allekirjoituskenttää napsautettaessa näyttöön tulee todennushaaste.  Valittavissa on kaksi vaihtoehtoa:

• Puhelintodennus – Tekstiviestipohjainen teksti, joka sisältää viisinumeroisen koodin. Allekirjoittajan on annettava koodi ennen allekirjoittamista.
  • Adobe Sign -todennus – Pyyntö, jossa allekirjoittajaa pyydetään antamaan Adobe Signin salasana.
    • Adobe Sign -todennus on otettava käyttöön tukitiimin tai CSM:n toimesta.
phone_auth

Allekirjoittamisen syyt

Kun Allekirjoittamisen syy -toiminto on käytössä, allekirjoittajan on annettava allekirjoituksen lisäämisen syy heti allekirjoituskuvan kirjoittamisen, piirtämisen tai lähettämisen jälkeen.

Allekirjoitus näytetään uudessa paneelissa

• avoimena tekstikenttänä, johon allekirjoittaja voi lisätä mukautetun syyn
  • hyväksyttävien syiden avattavana luettelona (kuten Adobe Signissa on määritetty).
reason_pick-list

Huomautus:

Jos molemmat vaihtoehdot on otettu käyttöön, valintaluettelossa on rivikohde, joka mahdollistaa mukautetun syyn antamisen (kuten edellä on esitetty).

Määritysasetukset

Itse Biofarmakologiset asetukset -sivulla ei ole määritettävissä olevia asetuksia. Se näkyy tai sitten ei.

Kahden ominaisuusjoukon yksittäiset määritysasetukset on selitetty yksityiskohtaisesti niiden omilla sivuillaan:

Asiakkaille, jotka haluavat täyttää Title 21 CFR Part 11 -määräyksen vaatimukset, voidaan antaa joitakin yleisiä suosituksia:

Edellytykset

Pakollinen henkilötietojen todennus -toiminto edellyttää toimiakseen, että allekirjoittaja todentaa henkilöllisyytensä seuraavilla tavoilla:

• Puhelintodennus (SMS)
  • Adobe Sign -todennus

Todennusmenetelmä on määritetty Henkilötietojen todennusmenetelmät -osan Lähetysasetukset-sivulla.

Yleisiä suosituksia

Edellä mainittujen ennakkovaatimusten valossa suositellaan seuraavia henkilötietojen todennusmenetelmiä.

Näillä asetuksilla varmistetaan, että pakollista henkilötietojen todennusta käytetään kaikissa tapahtumissa ja että lähettävät käyttäjät eivät vahingossa voi poistaa toimintoa käytöstä.

Henkilötietojen todennusmenetelmät

• Vaadi, että lähettäjät määrittävät jonkin käytössä olevista todennustavoista vastaanottajia varten: Ota käyttöön
    • Haluat vaatia vastaanottajien todennusta
  • Ota seuraavat vastaanottajien henkilöllisyyden todentamismenetelmät käyttöön: Puhelintodennus
    • Voidaan olettaa, että useimmilla ulkoisilla vastaanottajilla on tekstiviestitodennusta tukeva puhelin.
    • Yleensä ei tiedetä, onko vastaanottajalla Adobe Sign -tiliä, jota voi käyttää todennukseen.
  • Käytä oletusarvoisesti seuraavaa todennusmenetelmää: Puhelintodennus
    • Edellä mainituista syistä
  • Anna lähettäjien muuttaa oletustodennusmenetelmää: Poista käytöstä
    • Tämä takaa allekirjoittajilla yhtenäisen käyttökokemuksen.

Sisäisten vastaanottajien henkilötietojen todennus

• Ota sisäisten vastaanottajien erilaiset henkilöllisyyden todennusmenetelmät käyttöön: Ota käyttöön (todennäköisesti)
    • Ota tämä käyttöön, jos sisäisillä allekirjoittajilla on Adobe Sign -tilit.
  • Ota seuraavat vastaanottajien henkilöllisyyden todentamismenetelmät käyttöön: Adobe Sign -todennus
    • Todentaminen Adobe Signin kirjautumistiedoilla on sujuvampaa kuin tekstiviestimenetelmällä.
  • Käytä oletusarvoisesti seuraavaa menetelmää: Adobe Sign -todennus
  • Anna lähettäjien muuttaa oletustodennusmenetelmää: Poista käytöstä
identity_authenticationrecommendations

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Biofarmakologiset asetukset -sivun käyttöoikeudet on otettava käyttöön tuen tai Success Managerin toimesta.

Kun sivu näkyy tilitasolla, Adobe Signin hallinnoija voi ottaa Biofarmakologia-sivun kaikki asetukset käyttöön tilitasolla.

Ryhmätason asetukset ovat sallittuja, ja ne korvaavat tilitason arvot.

Pääset asetuksiin valitsemalla Tili > Tilin asetukset > Biofarmakologiset asetukset.

navigate_to_biopharmapage