Sopimuksen ensimmäisen sivun kuvan piilottaminen sähköpostiviesteissä

Yleiskatsaus

Jotkin Adobe Acrobat Signin sähköpostimallit sisältävät kuvan sopimuksen ensimmäisestä sivusta. (esim. lähettäjän saamat vahvistussähköpostiviestit):

Sähköpostimalliin upotetut kuvat

Jotkin liiketoimintaprosessit (esim. HIPAA-vaatimusten mukaiset tapahtumat) eivät kuitenkaan salli mahdollisia riskejä, jotka liittyvät sähköpostiviestissä katsottavissa olevaan sopimuksen kuvaan.

Tällaisten tapahtumien tapauksessa järjestelmänvalvojat voivat määrittää tilin/ryhmän poistamaan kuvan mallista:

Kuva poistettu mallista

Huomautus:

Tämä asetus ei vaikuta mukautettuihin sähköpostimalleihin.

Asetuksen määrittäminen

Mahdollisuus piilottaa sähköpostimalleissa oleva sopimuksen kuva voidaan määrittää tili- ja ryhmätasoilla.

Valitse Yleiset asetukset (Ryhmä-asetukset ryhmän ylläpitäjille) ja vieritä alas Sisällytä sähköpostiviesteihin kuva sopimuksen ensimmäisestä sivusta
-kohtaan

• Kun asetus on käytössä, sopimuksen kuva sisällytetään sähköpostimalliin.
  • Kun asetus on poistettu käytöstä, kuva poistetaan sähköpostimallista.
Siirry asetukseen

Huomautus:

Mahdollisuus piilottaa sähköpostiviestin kuva otetaan käyttöön reaaliajassa sähköpostiviestiä luotaessa.

Jos muutat asetusta, tämä vaikuttaa kaikkiin olemassa oleviin sopimuksiin, sillä tällöin luodaan uudet sähköposti-ilmoitukset.