Kirjastomalli on uudelleenkäytettävä sijoitettujen kenttien malli. Ne on tallennettu joko lomakekenttämallina tai kirjastodokumenttina. Kirjastomallin luoja voi määrittää käyttöoikeustasot ja määrittää, keillä on näiden mallien käyttö- ja lähetysoikeus.

Tapahtuman aloittaminen Hallinta-sivun mallista

Voit aloittaa tapahtuman Hallinta-välilehdestä käyttämällä mallia valitsemalla mallin ja napsauttamalla oikean sivuvalikon vaihtoehdoissa olevaa Käytä mallia -linkkiä.

Käytä Hallinta-sivun mallia

Mallin liittäminen Aloitus-sivulta

Aloitus-sivulla on Aloita kirjastosta -vaihtoehto.

Tätä painiketta napsautettaessa näyttöön avautuu tiedostonvalitsin, jolla käyttäjä voi valita lähetysprosessin aloittamista varten mallin tai työnkulun.

Äskeiset-välilehdessä näkyvät 20 viimeksi käytettyä mallia, kaikkein viimeksi käytetty niistä luettelon alussa.

Mallin (tai työnkulun) valitsemisen ja Aloita-painikkeen napsauttamisen jälkeen käyttäjä siirretään Lähetä-sivulle, johon malli on jo liitetty.

Lomakkeen liittäminen Aloitus-sivulta

Mallin liittäminen lähetysprosessin aikana

Jos haluat käyttää kirjastodokumenttia, napsauta Lisää tiedostot -linkkiä ja sitten Kirjastodokumentit-linkkiä.

Kirjastodokumentin liittäminen sopimukseen

Voit valita liitettävien dokumenttien valintaruudut ja napsauttaa sinistä Liitä-painiketta. Tämä dokumentti ja sen kentät liitetään tähän tapahtumaan, jolloin ne voidaan lähettää helposti.

Lomakekenttämallit

1. Valitse Lähetä-välilehti, lisää vastaanottajan sähköpostiosoite, nimeä tapahtuma, lisää viesti ja lataa tai liitä lähetettävät dokumentit.
  2. Valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -ruutu.
  3. Napsauta sinistä Seuraava-painiketta.
Esikatselu-toiminto käytössä

Näyttöön tulee vedä ja pudota -muokkausikkuna, jossa voit sijoittaa dokumenttiin eri kenttiä tai voit käyttää aiemmin tallennettua lomakekenttämallia.

Jos haluat käyttää lomakekenttämallia, napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Kenttä ja sivu -kuvaketta.

Sisällönluonti-sivun Malli-toiminto

Valitse käytettävä lomakekenttämalli ja sivu, jolta malli aloitetaan.

Kun olet säätänyt tai asetellut kentät dokumenttiin, lähetä kentät sisältävä dokumentti napsauttamalla näytön oikean alakulman sinistä Lähetä-painiketta.

Huomautus:

Voit käyttää yhdessä dokumentissa useita lomakekenttämalleja. Käytä jokaista haluamaasi lomakekenttämallia toistamalla vaiheet, niin kaikki kentät näkyvät dokumentissa.

Huomautus: Varo, etteivät kentät ole limittäin, kun käytät useita lomakekenttämalleja.