Adobe Sign-funksjonen Sidepresentasjon er tilgjengelig for Team-, Business- og Enterprise-tjenestenivåene

Beskrivelse av funksjon

Sidepresentasjon-funksjonen tillater at brukere som har brede skjermer, kan utnytte nettleserbredden fullt ut.

Når funksjonen er aktivert, vil Dashboard- og Behandle-sidene fylle nettleseren fra kant til kant.

Bruk

Når funksjonen er aktivert, vil alle brukere i kontoen umiddelbart arve egenskapen og se sidestørrelsen når de justerer bredden på nettleseren.

Dashboard

wide_dashboard

Behandle

wide_manage

I tillegg til å fylle nettleseren på brede skjermer er det to tilleggsendringer på Behandle-siden.

Verktøypanelet nederst til høyre på siden har fått fanene flyttet fra høyre side av panelet til toppen:

manage_page_-_toolspanelwithtabsontop

For å støtte mobilenheter bedre vil Behandle-siden nå skjule verktøypanelet hvis siden er for smal.

En liten fane vises for å tillate at verktøypanelet åpnes i det synlige området og trekkes tilbake for å returnere til listevisningen.

manage_page_-_toolspanelnarrow
manage_page_-_toolspanelnarrow2

Konfigurasjonsalternativer

Det er ingen alternativer utover å aktivere/deaktivere denne funksjonen.

Aktivere eller deaktivere

Sidepresentasjon-funksjonen kan bare justeres på kontonivå av kontoadministrator for Adobe Sign.

Justering på gruppenivå er ikke tillatt.

Innstillingen kan justeres ved å gå til: Konto > Kontoinnstillinger > Globale innstillinger > Adobe Sign-sidepresentasjon

page_presentationsetting-accountlevel

Merk:

Denne innstillingene påvirker ikke muligheten Adobe Sign har til å tilpasse innholdet på mobilenheter. Den funksjonaliteten vedvarer uavhengig av om Sidepresentasjon er aktivert eller ikke.