Käyttäjien lisäys tilille

Adobe Sign Business/Enterprise mahdollistaa useiden käyttäjien lisäyksen samalle tilille. Tilin aktiivisten käyttäjien enimmäismäärä riippuu tilin käyttäjäpaikoista. (Esimerkiksi kymmenen käyttäjäpaikan tilillä voi olla enintään kymmenen aktiivista käyttäjää.)

Pikaopas

1. Siirry ylläpitäjänä Tili-sivulle.
  2. Valitse Käyttäjät
  3. Valitse Luo uusi käyttäjä.
  4. Syötä henkilön sähköpostiosoite, etunimi ja sukunimi.
  5. Valitse ryhmä, johon käyttäjä luodaan (valinnainen).
  6. Valitse, jaetaanko kaikki käyttäjän sopimukset omalle tilillesi (valinnainen).
  7. Valitse Tallenna.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Siirry tilin ylläpitäjänä Tili-sivulle ja valitse Käyttäjät

2. Yläreunassa oleva viesti kertoo, kuinka monta aktiivista käyttäjää tilillä on tällä hetkellä sekä käyttäjien enimmäismäärän.

Jos käyttäjäpaikka on vapaana, voit lisätä tilille käyttäjän.

Jos haluat lisätä toisen käyttäjän, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa plusmerkkiä.

Katso, kuinka monta aktiivista käyttäjää tilillä on.

Huomautus:

Jos avointa käyttäjäpaikkaa ei ole, osta lisäkäyttäjiä tai poista käytöstä aktiivinen käyttäjä. Kun käyttäjä on poistettu käytöstä, käyttäjäpaikka vapautuu.

3. Syötä Luo uusi käyttäjä -valintaikkunassa käyttäjän sähköpostiosoite, etunimi ja sukunimi.

Määritä tarvittaessa avattavasta valikosta, mihin käyttäjä ryhmään käyttäjä sijoitetaan.

• Jos haluat luoda uuden ryhmän, valitse Luo uusi ryhmä tätä käyttäjää varten -kohta ja nimeä ryhmä.

Valitse Näytä heidän sopimuksensa, jos haluat, että käyttäjän sopimukset jaetaan sinun kanssasi.

Kun olet varmistanut kaikki tiedot oikeiksi, valitse Tallenna.

2. Create User Gump

Näytön yläreunaan tulee ilmoitus onnistumisesta ja uusi käyttäjä ilmestyy käyttäjäluetteloon.

Successful add

Lisätyn käyttäjän tilaksi määritetään jokin seuraavista:

• Aktiivinen – Käyttäjät, jotka ovat määrittäneet kelvollisen salasanan ja jotka voivat kirjautua Adobe Sign -järjestelmään.
    • Ei todennettu – Käyttäjät, joiden tili on aktiivinen, mutta joiden sähköpostiosoitetta ei ole vielä todennettu.
    • Luotu – Käyttäjät, jotka ovat olemassa, mutta jotka eivät ole vielä määrittäneet salasanaa eivätkä siksi voi kirjautua sisään
    • Vireillä – Käyttäjät, jotka ovat olleet tapahtuman osapuolena, mutta joille ei ole lähetetty sähköpostia salasanan määrittämiseksi.
    • Passiivinen – Käyttäjät, joita on estetty käyttämästä Adobe Signia.

Jos saat onnistumisviestin sijaan virheilmoituksen (esimerkki alla) katso toimintaohjeet tästä artikkelista.

Error message