Omalla tilillä olevan käyttäjän ottaminen uudelleen käyttöön

Tilin ylläpitäjät voivat ottaa uudelleen käyttöön tilillä olevan käyttäjätunnuksen. Käytöstä poistettu käyttäjätunnus ei voi kirjautua sisään eikä lähettää tai allekirjoittaa dokumentteja. Käytöstä poistettu käyttäjätunnus ei myöskään vie käyttäjäpaikkaa tililtä. Tätä asetusta suositellaan entisille työntekijöille ja kaikille muille, joilla ei pidä olla oikeutta Adobe Signin käyttöön.

Vain tilin ylläpitäjä voi ottaa uudelleen käyttöön käyttäjätunnuksen. Tämä edellyttää, että käyttäjäpaikka on saatavilla.

Kaikilla tilin ylläpitäjillä on oikeus ottaa käyttäjiä uudelleen käyttöön. Tämä koskee myös niitä ryhmän ylläpitäjiä, joille tilin ylläpitäjät ovat antaneet oikeuden käyttäjien lisäämiseen.

Pikaopas

1. Ylläpitäjä: siirry kohtaan Tili > Käyttäjät.
  2. Napsauta Asetukset-valikkoa oikeassa yläkulmassa ja valitse Näytä vain passiiviset käyttäjät.
  3. Napsauta käyttäjän sähköpostiosoitetta.
  4. Napsauta Aktivoi käyttäjä uudelleen -linkkiä.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Käyttäjän aktivoiminen uudelleen:

• Kirjaudu ylläpitäjänä ja siirry kohtaan Tili > Käyttäjät.
    • Napsauta Asetukset-valikkoa oikeassa yläkulmassa ja valitse Näytä vain passiiviset käyttäjät
      .
    Nav to Users
  2. Napsauta kerran valitaksesi sen käyttäjän, jonka haluat aktivoida uudelleen.

• Aktivoi käyttäjä uudelleen -linkki tulee näkyviin.

Valitse Aktivoi käyttäjä uudelleen.

Reactivate User Link
  3. Näytön yläreunaan tulee ilmoitus onnistumisesta.

Käyttäjä poistetaan Näytä vain passiiviset käyttäjät -luettelosta

Success Message

ja hänen uusi tilansa käyttäjäluettelossa on Aktiivinen.

Active User List

Huomautus:

Uudelleen aktivoidun käyttäjän salasana on vanhentunut eikä hän voi kirjautua sisään.

Kun käyttäjä aktivoidaan uudelleen, hänelle lähetetään Vaihda salasana -sähköposti.

Kun käyttäjä on vaihtanut salasanansa, hän voi kirjautua sisään normaalisti. Hänellä on täydet käyttöoikeudet kaikkiin sopimuksiin, kirjastomalleihin ja widgeteihin, joita hän on voinut käyttää aikaisemmin.