In de december 2018-release van Acrobat DC en Acrobat Reader DC wordt de ingesloten index in PDF's niet langer gebruikt om het bestand te doorzoeken.

Betreffende versies

Product Versie
Acrobat DC 19.010.20064
Acrobat 2017 17.011.30110
Acrobat 2015 Classic 15.006.30461

Om het gebruik van de ingesloten index om PDF's te doorzoeken in te schakelen, moet u een registersleutel maken (Windows) of een vermelding maken in het FeatureLockdown.plist-bestand (macOS) zoals hieronder beschreven.

Een nieuwe registersleutel maken op Windows

1. Sluit de Acrobat DC-/Acrobat Reader DC-toepassing als deze al wordt uitgevoerd.

2. In Start > Zoeken typt u RegEdit en drukt u op Enter. De Register-editor wordt weergegeven.

3. Blader naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\(productnaam)\(versie)\FeatureLockDown.

Het pad voor Acrobat DC is bijvoorbeeld LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureLockDown.

4. Maak de volgende sleutel:

Sleutel: bToggleUseEmbeddedIndex

Gegevenstype: REG_DWORD

Standaardwaarde: 1

Opmerking:

De ingesloten index wordt niet gebruikt tijdens het zoeken wanneer de standaardwaarde van de sleutel  0 is.

Om het gebruik van de ingesloten index in te schakelen, zet u de waarde van de sleutel op 1.

5. Sluit de Register-editor.

Het FeatureLockDown.plist-bestand op macOS bewerken

1. Sluit de Acrobat DC-/Acrobat Reader DC-toepassing als deze al wordt uitgevoerd.

2. Ga naar de map /Library/Application Support/Adobe/(productnaam)/(versie)/Preferences.

Het pad voor Acrobat DC is bijvoorbeeld /Library/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Preferences.

3. Open het FeatureLockDown.plist-bestand in een editor.

4. Maak de volgende vermelding in het FeatureLockDown-bestand:

Sleutel: bToggleUseEmbeddedIndex

Vergrendelingspad: FeatureLockdown

Type: 0 (bool)

Standaardwaarde: 1

Opmerking:

De ingesloten index wordt niet gebruikt tijdens het zoeken wanneer de standaardwaarde van de sleutel  0 is.

Om het gebruik van de ingesloten index in te schakelen, zet u de waarde van de sleutel op 1.

5. Sla het FeatureLockDown.plist-bestand op.