Funktionen för Sidvisning är tillgänglig för Team-, Business- och Enterprise-användare

Funktionsbeskrivning

Med funktionen för sidvisning kan användare med breda bildskärmar utnyttja hela bredden i webbläsaren.

När funktionen är aktiverad fyller sidorna Kontrollpanel och Hantera hela webbläsaren från kant till kant.

Så här fungerar det

Funktionen aktiveras för alla användare på kontot och sidstorleken visas när webbläsarens bredd justeras.

Kontrollpanel

wide_dashboard

Hantera

wide_manage

Förutom att fylla hela bredden i webbläsaren så har två ändringar gjorts på sidan Hantera.

Flikarna i verktygspanelen har flyttas från den nedre högra delen av panelen till den övre delen.

manage_page_-_toolspanelwithtabsontop

För bättre stöd på mobila enheter komprimeras nu verktygspanelen om sidan Hantera är för smal.

En liten flik visas som gör att verktygspanelen kan fällas ut i det synliga området och fällas in för att visa listor.

manage_page_-_toolspanelnarrow
manage_page_-_toolspanelnarrow2

Konfigurationsalternativ

Funktionen kan bara aktiveras och inaktiveras.

Gör så här för att aktivera och inaktivera

Funktionen Sidvisning kan bara justeras på kontonivån av Adobe Sign-administratören.

Justeringar på gruppnivå tillåts inte.

Inställningen kan justeras genom att gå till: Konto > Kontoinställningar > Globala inställningar > Sidvisning i Adobe Sign

page_presentationsetting-accountlevel

Obs!

Den här inställningen påverkar inte funktionen för omformning av Adobe Sign-flödet på mobila enheter. Den funktionen är aktiverad oavsett om sidvisning är aktiverat eller inte.