Adobe Sign-funktionen Forhåndsvalg af digital id-leverandør er tilgængelig på alle tjenesteniveauer

Oversigt

Forhåndsvalg af digital id-leverandør lader konto- eller gruppeadministratoren identificere, hvilke leverandører af digitale id'er der er acceptable, når modtagere underskriver dine dokumenter.

En fuld liste over tilgængelige cloud-baserede digitale id-leverandører, som administratoren kan aktivere, vises.

Administratorer kan definere forskellige indstillinger for interne modtagere vs. eksterne modtagere.

Administratorer kan definere en foretrukken forhandler for deres interne modtagere.

Underskrivere kan kun underskrive med et digitalt id, der leveres af en aktiveret id-leverandør.

Hvis kun én leverandør er tilladt, springer underskriveren valgprocessenoverog føres direkte til den godkendte id-leverandørs godkendelsesproces.

Virksomheder, der har en relation til en begrænset id-leverandør (f.eks. bank-id), kan oplyse deres konto-id til deres forhandler og få den id-leverandør aktiveret for deres modtagere.

Sådan bruges det

Når din konto eller gruppe er konfigureret til at acceptere cloudbaserede digitale signaturer, vises der en liste over tilgængelige identitetsleverandører.

Enhver aktiveret (markeret) leverandør vil være tilgængelig for modtageren ved tidspunktet for underskrivelse.

Digitale id'er fra andre leverandører kan ikke accepteres.

idps_for_digitalsignatures

Ved tidspunktet for underskrivelse præsenteres modtageren for en rulleliste over acceptable id-leverandører:

recipient_can_selectwhichidpwhenmultiplearepermitted

Modtageren kan derefter vælge en leverandør og fuldføre signaturprocessen.

Hvis underskriveren ikke har et digitalt id fra en af de acceptable leverandører, kan et nyt id hentes via et link.

Bemærk:

Hvis en forhandler er forhåndsvalgt, vælges den forhandler automatisk for modtageren. Modtageren kan nemt ændre forhandleren, hvis det er nødvendigt.

Hvis kun én id-leverandør er tilladt, springer modtageren rullelisten over og sendes direkte til godkendelsesprocessen.

Konfigurationsmuligheder

Interne vs. eksterne id-leverandører

Der findes konfigurationsmuligheder for både interne og eksterne modtagere, der lader administratoren begrænse modtagere til kendte forhandlere.

allowed_providers

Foretrukken leverandør af cloudsignaturer

Muligheden Foretrukken leverandør af cloudsignaturer påvirker kun dine interne modtagere.

Når interne modtagere sætter en signatur, vælges den foretrukne mulighed for dem på forhånd.

Men modtageren kan ændre id-leverandøren til en af de andre godkende forhandlere.need.

preferred_providers

Begrænsede leverandører af cloud-signaturer

Der er nogle leverandører, som begrænser adgangen til deres tjeneste til kun at omfatte forhåndsgodkendte kunder. Det betyder, at tjenesten ikke vil være tilgængelig, indtil leverandøren har godkendt den konto, der skal bruge den.

BankID Sweden er en slags kommerciel tjeneste. Virksomhedsspecifikke leverandører er også begrænset til godkendte konti.

Underaktiveringsprocessenvil disse leverandører kræve, at den abonnerende konto angiver sit "konto-id" for at konfigurere tjenesten for sig. Når dine brugere er godkendt af leverandøren, kan de bruge den begrænsede tjeneste. Indtil da vil dine brugere nok få en fejlbesked fra leverandøren, når de prøver at bruge en begrænset tjenesten.

Bemærk:

Konto-id'et er i sandhed en egenskab på kontoniveauet. Alle grupper fra en konto deler samme konto-id, så når den begrænsede leverandør er godkendt for en konto, bliver den godkendt for alle kontoens grupper.

restricted_cloudproviders

Aktivering og deaktivering

Muligheden for at forvælge de digitale id-leverandører, som din konto accepterer, kan aktiveres på kontoniveau af Adobe Sign-kontoadministratoren.

Indstillinger på gruppeniveau ertilladtog tilsidesætter værdier på kontoniveau.

Når indstillingen er gemt i administratorens grænseflade, træder den i kraft.

Afsendere behøver ikke at gøre noget, for at indstillingen træder i kraft.

Denne indstilling påvirker kun de underskrivende modtagere.

Indstillingerne kan findes i grænsefladen ved at gå tiltil: Konto > Kontoindstillinger > Signaturindstillinger > Arbejdsforløb for digitale signaturer

idps_for_digitalsignatures-2

Ting at huske på...

• De idP'er, der har tilladelse til at underskrive, er låst i en aftale på det tidspunkt, den sendes. Ændring af de id-leverandører, der kan levere et digitalt id, påvirker ikke aftaler, der allerede er i signaturcyklussen.