Log på Acrobat Sign som Fortrolighedsadministrator.
Slet en brugers oplysninger
Sletning af en bruger fra Acrobat Sign-serveren kræver, at du først har systemtilladelse til det pågældende bruger-id. Hvis brugeren ikke er på din konto, har du ikke tilladelse til at slette den.
Webhook-hændelser genereres ikke for redigerede modtagere i ventende arbejdsforløb
Webhook-hændelser som AGREEMENT_ACTION_REQUESTED og SIGNATURE_REQUESTED genereres ikke for modtagere, hvis brugerposter er redigeret, før deres deltagelsestrin nås. Når en modtager redigeres, igangsætter Acrobat Sign ikke underskriftshandlinger for den pågældende modtager, og relaterede webhook-hændelser sendes ikke.
Denne adfærd understøtter beskyttelse af privatlivets fred for anonymiserede brugere. For at undgå denne tilstand skal du ikke redigere brugere, som stadig er modtagere i aktive aftaler. Før du redigerer en bruger, skal du fuldføre, annullere eller erstatte denne modtager i eventuelle afventende aftaler, som stadig kræver deres handling.
Find brugeren i systemet
Sådan kan du se, om brugeren er under din autoritet:
-
-
Gå til fanen Bruger i administratormenuen.
-
Klik på ikonet Indstillinger (tre linjer helt til højre).
-
Vælg Vis Alle brugere.
-
Søg efter brugerens mailadresse
Hvis mailadressen ikke findes på kontoen, vises Der er ingen tilgængelige brugere, der benytter det aktuelle filter på skærmen.
Hvis brugeren findes, vil du kun have én post (fordi mailadresser er unikke).
Slet brugerens oplysninger
Bekræft, at mailadressen er korrekt, og at du sletter det korrekte bruger-id.
Når bruger-id'et er slettet, er det væk for altid.
-
Klik på brugerposten for at fremhæve den. Dette viser handlingslinks lige over brugerposten.
-
Hvis brugeren er i en anden status end Inaktiv, skal du klikke på linket Deaktiver bruger.
- Kun Inaktive brugere kan slettes.
-
Klik på linket Slet brugeroplysninger.
ForsigtigAnmodningen Slet brugeroplysninger åbnes og viser konsekvenserne af det, du er ved at gøre.
Sletning af en bruger vil:
- Annullere enhver aftale, der i øjeblikket er i en proces, som denne bruger har igangsat
- Deaktivere aktive webformularer, der er oprettet af denne bruger
- Forhindre, at integrationer, der er tilknyttet denne bruger, foretager API-kald
- Fjerne alle gemte biblioteksskabeloner, der er oprettet af denne bruger
- Fjerne genanvendelige modtagergrupper, som denne bruger har oprettet
- Fjerne enhver reference til denne bruger i genanvendelige modtagergrupper, der er oprettet i kontoen
- Annullere enhver aftale, der i øjeblikket er i en proces, som denne bruger har igangsat
-
Lige under advarslerne er der tre muligheder.
Vælg den indstilling, der passer til situationen, og klik derefter på Slet brugeroplysninger (eller Annuller, hvis du ombestemmer dig):
- Bevar aftaler, der er igangsat af denne bruger , men fjern brugeroplysninger, inkl. ovenstående ressourcer.
- Vælg, om brugeren har oprettet aftaler, der stadig er værdifulde for virksomheden.
- Aftaler deles automatisk med kontoen til den administrator, der sletter brugeren (se bemærkning nedenfor).
- Gælder kun for fuldførte aftaler. Aftaler, der er i gang, annulleres og slettes.
- Du kan slette disse aftaler senere efter behov.
- Vælg, om brugeren har oprettet aftaler, der stadig er værdifulde for virksomheden.
- Fjern brugeroplysninger, inkl. ovenstående ressourcer og alle aftaler, der igangsættes af denne bruger.
- Alt er fjernet.
- Slet ikke brugeroplysninger på nuværende tidspunkt.
- Standardindstillingen.
NoteNår indstillingen Bevar aftaler er valgt:
- Alt fuldført indhold, der er oprettet af bruger-id'et, deles med den administratorkonto, som sletter brugeren
- Mailadressen på det slettede bruger-id bevares, så den kan refereres korrekt af historik-/revisionsrapporten
- Eftersom mailadressen bevares, kan en ny bruger ikke oprettes i systemet med den samme mailværdi
- Hvis der skal oprettes et nyt bruger-id med den bevarede mailadresse, skal alt delt indhold slettes først, ellers vil brugeren ikke kunne oprettes (pga. en duplikeret mailadresse i systemet).
- Bevar aftaler, der er igangsat af denne bruger , men fjern brugeroplysninger, inkl. ovenstående ressourcer.
-
Der vises en sidste besked:
- Klik på Slet brugeroplysninger , hvis du er sikker
- Ellers klik på Annuller
Der leveres en besked om fuldført sletning, der angiver, at bruger-id'et er slettet fra databasen.
- Ingen fortrydelser... Tryk på OK
- Klik på Slet brugeroplysninger , hvis du er sikker