Vælg fanen Arbejdsforløb i øverste navigationslinje, og vælg derefter Brugerdefinerede arbejdsforløb i venstre bjælke.
Redigering af et brugerdefineret arbejdsforløb
Brugere, der har tilladelse til at oprette arbejdsforløb, kan redigere deres arbejdsforløb når som helst.
Gruppeadministratorer har autoritet til at redigere de arbejdsforløb, der oprettes og relateres til deres grupper. Bemærk, at administratorer, der redigerer et workflow, som en anden bruger deler med deres gruppe, har mulighed for at annullere delingen af workflowet og returnere det til en tilstand, hvor kun ejeren kan bruge det. Hvis workflowet deles ikke længere, mister administratoren muligheden for at få adgang til det igen, indtil ejeren deler det med gruppen igen.
- Redigering af et arbejdsforløb kan udføres, mens arbejdsforløbet er aktivt i systemet.
- Redigeringer af gemte arbejdsforløb (opdaterede) træder i kraft med det samme og er tilgængelige for den næste bruger, der udløser arbejdsforløbet for at oprette en aftale.
- Redigeringer af et arbejdsforløb overføres ikke til aftaler, der tidligere er sendt.
Bemærk, at hvis en gruppeadministrator ændrer området, for hvem der kan bruge arbejdsforløbet, til Kun mig (dvs. den oprindelige opretter), falder arbejdsforløbet udenfor gruppeadministratorens område, og de vil ikke kunne genvinde adgang til at redigere arbejdsforløbet.
-
-
Vælg et arbejdsforløb på listen Arbejdsforløb, og klik på knappen Åbn <Workflow Name>.
-
Arbejdsforløbdesigner vises
Når Arbejdsforløbdesigner er åben, er arbejdsforløbet fuldt redigerbart. Alle sektioner kan ændres som nødvendigt, og der gemmes ikke nogen ændringer, før der klikkes på knappen Opdater.
Beliggende på højre side af skinnen er arbejdsforløbskontrollerne:
A. Klon arbejdsforløb
- Dette giver dig mulighed for at oprette en klon af det eksisterende arbejdsforløb under et nyt navn.
B. Slet arbejdsforløb
- Dette sletter arbejdsforløbet fra kontovisningen.
C. Luk—Lukker arbejdsforløbet. Du får en besked, hvis der er ændringer, der ikke er gemt.
D. Opdatering — Gemmer alle ændringer af arbejdsforløbet.
E. Aktiver/deaktiver- Klik for at aktivere (eller deaktivere) arbejdsforløbet.
- Prikken ud for arbejdsforløbets navn indikerer, om arbejdsforløbet er kladde/inaktivt (grå prik) eller aktivt (grøn prik).
-
Rediger arbejdsforløbet.
Redigering af arbejdsforløbet giver mulighed for alle de samme muligheder og funktioner, som der er under oprettelsen et nyt arbejdsforløb
Administratorer, der redigerer et workflow, der er oprettet af en bruger i deres gruppe (ikke deres eget workflow), viser en let ændret liste over indstillinger i Hvem kan bruge dette workflow kontrol af Arbejdsforløb fanen. I stedet for at vise strengen Kun mig står der i erstatningsteksten Annuller deling (gå tilbage til <Name of owning user>) for at angive, at administratoren ikke er ejeren.
Hvis delingen af workflowet annulleres, returneres den individuelle styring til ejeren med det samme. Administratoren fjernes fra autoriteten til at redigere workflowet yderligere, og administratoren smides ud af redigeringsmiljøet.
-
Når alle redigeringer er foretaget, vælg knappen Opdater for at gemme konfigurationen.
Grænsefladen er opdateret, og knappen Opdater er gråtonet for at angive, at der ikke er nogen ikke-gemte redigeringer. På dette tidspunkt kan du fortsætte med at redigere arbejdsprocessen, Aktiver/Deaktiver det, eller luk arbejdsforløbsdesigneren.
Yderligere indhold, der er relevant for tilpassede arbejdsforløb for afsendelse:
- Oversigt og konfigurationsindstillinger for brugerdefinerede arbejdsforløb for afsendelse
- Sådan oprettes en ny skabelon til arbejdsforløb for aftaler
- Sådan redigeres en eksisterende arbejdsforløbskabelon for en aftale
- Sådan aktiverer eller deaktiverer du en skabelon til en arbejdsforløb for en aftale
- Sådan sender du aftaler ved hjælp af en skabelon til en arbejdsforløb for kundeaftaler.