Adobe Sign er et udgivet program, der findes overalt i verden.

Hvem forekomst er tæt integreret med resten, så der sikres fejlfrie transaktioner mellem afsendere og modtagere, uanset hvor i verden de befinder sig.

Nogle gange kan det dog være vigtigt at vide, hvilken forekomst i verden der indeholder din konto. F.eks. når Windows vedligeholdes eller opgraderes.

Du kan se, hvilken forekomst der har din konto, ved at logge på Adobe Sign og kigge i URL-adressen.

Forekomsten fremgår af adressen lige før echosign.com.

En Adobe Sign URL-adresse med forekomsten fremhævet