Adobe Signs funktion til at uploade filer til OneDrive er tilgængelig i Business og Enterprise. Både muligheden Afsender og Underskriver lader Adobe Sign-administratoren aktivere/deaktivere muligheden på konto- eller gruppeniveau.

Funktionsbeskrivelse

OneDrive er en cloudbaseret fildelingstjeneste fra Microsoft og er derfor et ideelt sted til personlige og delte dokumentfiler, der bruges i Adobe Sign-aftaler.

Adobe Sign tillader vedhæftning til OneDrive på to punkter:

• Når et dokument vedhæftes under afsendelsesprocessen
  • Når underskrivere tillades at uploade deres billeder under underskrivelsesprocessen

Sådan bruges det

Når OneDrive-integrationen er aktiveret i kontoen, indsættes funktionsmulighederne automatisk i brugerens grænseflade. Individuelle brugere i en konto behøver ikke at gøre noget for at få adgang.

I forhold til brug er der to steder, hvor integrationen vises:

• Ved aftalens oprettelsesproces på siden Send
  • Ved underskrivelsesprocessen, når en underskriver uploader en billedfil

OneDrive i Send-oplevelsen

Ved afsendelse af en aftale vil brugere se muligheden OneDrive i filmenuen:

add_files

Førstegangsbrugere bliver bedt om at godkende hos Microsoft, før de kan få adgang til OneDrive-filer:

• Bliv godkendt til din OneDrive-konto
  • Klik på Ja, når du bliver bedt om at give denne app adgang til dine oplysninger
microsoft_login
microsoft_oauth

Bemærk:

Når du først har godkendt og accepteret adgangsanmodningen én gang, bliver du ikke bedt om det igen.

Efter godkendelsesprocessen vises din OneDrive-filstruktur, og du kan vedhæfte én eller flere filer.

onedrive_upload_fileselection

Alle valgte filer uploades automatisk til Adobe Sign-aftalen.

uploaded_file

OneDrive i Underskrivelse-oplevelsen

Når en underskriver skal uploade en billedfil, vil der være mulighed for at uploade fra OneDrive.

Ved at klikke på billedfeltet får underskriveren vist de aktiverede muligheder, hvorfra kildefilen kan hentes:

signer_image_fieldandselection

Underskriveren skal godkende deres Microsoft-konto og tillade adgang til filindholdet.

signer_authentication
microsoft_oauth_-signer

Når godkendelsen er gennemført, vises filstrukturen, og underskriveren kan vælge en billedfil.

signer_file_selection

Billedet importeres til formularen:

signers_uploadedimage

Konfigurationsmuligheder

Muligheden for at bruge OneDrive er enten aktiveret eller deaktiveret. Der er ingen konfigurationsmuligheder i Adobe Sign ud over adgang til OneDrive-tjenesten.

Aktivering og deaktivering

For Individual- og Team-kunder er OneDrive-muligheden som standard aktiveret for både Afsendere og Underskrivere.

For Business- og Enterprise-kunder kan OneDrive-funktionen aktiveres på kontoniveau af Adobe Sign-kontoadministratoren.

Gruppeniveauets indstillinger er tilladte og vil tilsidesætte kontoniveauets værdier.

Knapperne til at aktivere/deaktivere tjenesten kan findes ved at gå til: Konto > Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger

Afsender-indstillingerne findes næsten øverst på siden i sektionen Vedhæftning af dokumenter:

ui_-_sender_attachdocuments

Underskriverens uploadmuligheder findes nederst på siden i sektionen Uploadmuligheder på ESign-siden:

ui_-_recipient_attachdocuments

Ting at huske på...

OneDrive er adskilt som tjeneste fra Adobe Sign og leveres og understøttes af Microsoft.

Licensering til Adobe Sign omfatter ikke licensering til OneDrive.