Se oversigten over en transaktion

Når en transaktion er sendt, kan du se, hvem der udførte hvilken handling og hvornår, på transaktionsoversigten. Disse oplysninger opdateres, når hver ny hændelse opstår og viser oplysninger om hver hændelse.

Hurtige trin:

1. Gå til siden Administrer
  2. Klik på en vist transaktion for at vælge den
  3. Klik på fanen Oversigt til højre på siden
  4. Klik på linket Redigeringsrapport øverst til højre i historikindholdet

Trin for trin:

1. Gå til siden Administrer

Klik én gang på aftalen

Klik på fanen Oversigt nederst til højre på siden

NAv to Audit Trail
  2. Hændelsesoversigten for transaktioner vises i informationsvinduet.

Klik på linket Redigeringsrapport for at åbne en PDF med flere oplysninger, f.eks. IP-adresser for, hvor hændelserne fandt sted.

Hvis aftalen indeholder et formularfelt, kan du downloade formulardataene i en .csv-fil ved at bruge linket Eksportér data.

history2