Rediger en sendt aftales dokumenter eller felter

Ændring af dokumenterne og/eller felterne på en sendt aftale – kun Enterprise

Hvis en aftale blev sendt til underskrivelse, og du finder ud af, at du mangler at lave nogle ændringer i aftalen, efter den er sendt, kan du muligvis ændre aftalen i stedet for at annullere den og starte forfra. Indstillingen for aftaleredigering kan være aktiveret globalt (på kontoniveau) eller på gruppeniveau.

Du kan redigere aftaler for at tilføje, slette, erstatte (slette og derefter tilføje) og omarrangere dokumenter og/eller formularfelter.

Funktionen til aftaleredigering kan kun bruges på dokumenter, der opfylder kriteriet "redigerbart". Hvis et dokument er redigerbart, vises linket Rediger aftale på siden Administrer, når dokumentet er valgt. Et redigerbart dokument er et dokument, der opfylder følgende kriterier:

• Aftalen er ikke underskrevet, godkendt eller delegeret til en underskriver eller godkender af delegatoren, til hvem den var tildelt.
  • Aftalen indeholder ikke en digital signatur eller en håndskreven signatur.
  • Aftalen er ikke blevet initieret fra et brugerdefineret workflow.
  1. Klik på linket Administrer for at gå til siden Administrer

2. Vælg den aftale, du vil redigere.

Hvis aftalen kan ændres, vil linket Rediger aftale være tilgængeligt i det højre spor

Billede af siden Administrer med en markeret aftale

Klik på Rediger aftale for at åbne en Send-side i begrænset redigeringstilstand.

Du kan ikke foretage ændringer i sektionerne Modtagere og Besked.

3. På siden Send kan du tilføje, slette, erstatte (slet og derefter tilføj) og omarrangere dokumenter.

Visning af den begrænsede Send-side

4. Afhængigt af dine Send-indstillinger kan du muligvis bruge indstillingen Vis og tilføj signaturfelter for at føje formularfelter til den redigerede aftale.

• Hvis du ikke har brug for at tilføje formularfelter, eller du ikke har indstillingen Vis og tilføj signaturfelter, skal du klikke på Opdater for at gemme dine ændringer.
    • Hvis du vil tilføje formularfelter, skal du aktivere indstillingen Vis og tilføj signaturfelter om nødvendigt og derefter klikke på Opdater for at åbne oprettelsesmiljøet. Klik på Opdater, når du er færdig i oprettelsesmiljøet.

Modtagerinteraktion med Redigerede aftaler

Modtageren af en ændret aftale får besked om, at aftalen er blevet ændret, direkte efter at have klikket på knappen Gennemgå og underskriv på mailen.

Modtageren skal klikke på OK, før de kan underskrive, godkende eller delegere aftale til kvittering om, at aftalen er blevet ændret.

Billede af fejlmeddelelsen, når en aftale allerede er blevet underskrevet