I Adobe Signs oprettelsesmiljø kan du vælge udseendet på den skrifttype, der vises i dine formularfelter. Justerbare elementer omfatter skriftens familietype, størrelse, farve og justering.

Feltudseende

Skrifttypefamilie

Du kan justere udseendet af de data, som modtagere angiver i tekstfelter.

Hvis du vil åbne udseendeindstillingerne, skal du klikke på Visning i menuen med feltegenskaber.

Dobbeltklik på et felt for at åbne menuen med feltegenskaber.

Brug først rullelisten til højre for titlen Skrifttype for at indstille feltets skrifttypefamilie.

1 NewFont family

De mulige skrifttyper er:

Lato Fonts

Roboto Fonts

Slabo Fonts

Source Sans Fonts

Source Serif Fonts

Source Code fonts

Skriftstørrelse

I rullemenuen til højre for skrifttypefamilien kan du justere feltets skriftstørrelse.

Ved at vælge en statisk skriftstørrelse gennemtvinges denne størrelse, uanset hvor meget der skrives i feltet.

Hvis skriftstørrelsen indstilles til Automatisk, tilpasses skrifttypen automatisk til feltets størrelse.

• Automatiske skriftstørrelser vil forsøge at bruge den maksimale skriftstørrelse til at udfylde feltets højde og vise feltets fulde indhold.
  • Da indhold går ud over feltets bredde, nedskaleres skriftstørrelsen automatisk i et forsøg på at vise hele feltindholdet.
Egenskaber for tekstfelters skriftstørrelse

Skriftfarve

Brug Farve til at vælge feltets skriftfarve. Farven vises kun i PDF-kopien. Når feltet udfyldes, forbliver skriften sort.

3 current Font Color

Skriftjustering

Værktøjerne til skrift Justering giver dig mulighed for at vælge tekstens justering – venstre-, midt- eller højre-justeret.

Egenskaber for tekstfelters skriftjustering