Download individuelle aftaler

Download en aftale-PDF

Du kan til enhver tid downloade en aftale som PDF i dens aktuelle tilstand. Fuldførte og annullerede aftaler kan downloades med en "hurtig handling" fra postrækken.

Sådan downloader du en aftale som PDF:

1. Log på Adobe Sign, og gå til siden Administrer

2. Find din aftale ved at:

• at vælge filteret Status (er aftalen I gang, Annulleret, Fuldført osv.)
    • enkeltklik på aftalen for at vælge den
    Bjælken Handlinger åbnes i højre side
  3. Klik på handlingen Download PDF, hvorefter PDF'en downloades automatisk

Download en PDF fra Administrer

Bemærk:

I den samme Handlinger-bjælke kan du muligheden for at downloade aftalens Revisionsrapport og downloade de enkelte filer i aftalen (hvis aftalen blev indgået med flere filkilder):

Download individuelle filer

Hurtige handlinger i Administrer sidepost:
Fuldført, annulleret eller udløbet

Aftaler med status Fuldført, Annulleret og Udløbet viser en Download PDF-knap, når musen holdes over aftalen (uden at du behøver at åbne bjælken Handlinger).

Hurtige handlinger på siden Administrer