Adobe Signs brugerdefinerede mailskabeloner er kun tilgængelig på Enterprise-serviceniveauet

Funktionsbeskrivelse

Tilpas udseendet af udgående meddelelser, som Adobe Sign sender.

Brug din egen velkendte branding, farvetema, billeder og tekst, formateret på din måde til at sende disse mails:

• Underskriv
  • Underskrevet og arkiveret
  • Påmindelser
  • Annullerede transaktioner

Hvis du har et Enterprise-abonnement, kan du arbejde med vores Professional Services-team om at oprette den perfekte mailskabelon til din konto som en helhed eller for hver gruppe på din konto om nødvendigt. Gebyrer kan gælde.

new image

Sådan bruges det

Når du er tilmeldt programmet, vil Professional Services-teamet arbejde med din Adobe Sign-kontoadministratorer om at oprette de skabeloner, der skal erstatte det eksisterende standardlayout.

Der er fire skabelontyper, der kan tilpasses:

• Den indledende mail "Underskriv"
  • Den endelige mail "Underskrevet og arkiveret"
  • Mailen Påmindelse
  • Mailen Annulleret transaktion

I hver skabelontype er der flere versioner. Én for hvert af de understøttede sprog.

Disse skabeloner findes som skabeloner på hele kontoen. Alle grupper arver deres skabeloner fra kontoen, og alle brugere arver deres skabeloner fra gruppen: Konto > Gruppe > Bruger

Ved at ændre kontoskabelonen arver alle grupper den nye brugerdefinerede skabelon. Som et direkte resultat arver alle brugere den brugerdefinerede skabelon (fra deres respektive grupper).

Hvis en brugerdefineret mailskabelon indsættes på gruppeniveau, bruges kontoniveauets nedarvningsstruktur, og alle brugere i den gruppe vil nedarve gruppeskabelonen. Andre grupper nedarver fortsat kontoskabelonen.

Hvis Adobe-kontoen f.eks. har en Photoshop-gruppe, kan mails designes til at appellere til et krævende Photoshop-publikum.

Ligeledes skal den juridiske gruppe muligvis have en meget anderledes og mere seriøs tone og designe deres mailskabelon herefter.

Brugere og administratorer

Når mailskabelonerne er på plads, behøver brugere og administratorer ikke gøre noget. Mailskabelonerne anvendes automatisk.

Aktivering og deaktivering

Den brugerdefinerede mailskabelon kan kun aktiveres og konfigureres af Adobe Sign Professional Services-teamet. Kontakt din Success Manager, hvis du vil aktivere denne funktion.

Skabeloner kan konfigureres på konto- og/eller gruppeniveau og for ethvert sprog.