Med 9.3-versionen kræver funktionen Udfyld og underskriv (på fanen Dashboard) ikke længere, at brugeren sætter en signatur.

Udfyldning af formularen kræver kun, at du klikker på det sted på formularen, hvor du vil skrive tekst, og derefter skriver teksten.

Der skal anvendes mindst ét felt på dokumentet, for ellers opstår der en fejl.

fill_and_sign_interface

Når du er færdig med feltindholdet, skal du klikke på knappen OK øverst til højre i vinduet.

Hvis der ikke er inkluderet en signatur, bliver du bedt om at bekræfte, at der ikke kræves en signatur.

verification_message

Efter du har valgt Fortsæt, vises der en side med flere handlingsmuligheder:

• Send en kopi – der vises en mulighed for at sende dokumentet til én eller flere mailadresse (kommasepareret)
  • Download en kopi – der downloades en PDF af det udfyldte dokument til det lokale system
  • Administrer dette dokument – ændrer visningen til fanen Administrer
  • Underskriv et andet dokument – åbner en ny (tom) Udfyld og underskriv-side for at starte et nyt dokument
fill_and_sign_postfillpage

Det udfyldte dokument kan findes på fanen Administrer i sektionen Udfyldt. Denne sektion indeholder kun udfyldte formularer uden signaturer.

Dokumentets status er Udfyldt (modsat Underskrevet, når en signatur er sat).

filled_form_on_themanagetab