Adobe Sign-funktionen Obligatorisk mobilfoto af signatur er tilgængelig på Business- og Enterprise-tjenesteniveau.

Funktionsbeskrivelse

Obligatorisk mobilfoto af signatur er en mulighed for signaturtype, der kræver, at modtageren sender signaturen til en mobilenhed via sms.

Eftersom modtageren leverer telefonnummeret til mobilenheden, behøver aftalens afsender ikke at kende telefonnummeret på forhånd.

Modtageren tegner derefter sin signatur på mobilenheden eller uploader et billede fra enheden.

Når dette er gjort, returneres signaturen til det originale miljø for at blive sat på aftalen.

Som del af signaturprocessen registreres de sidste fire cifre af telefonnummeret i historik-/revisionssporet.

Sådan bruges det

Funktionen Obligatorisk mobilfoto af signatur indgår kun i signaturprocessen.

Når en modtager skal sætte en signatur, vises der en dialogboks, der anmoder om et telefonnummer til en mobilenhed.

mobile_signaturephonenumberrequest

Modtageren skriver sit telefonnummer og klikker på Send, hvorfor Adobe Sign sender et link til det angivne telefonnummer:.

msc_link

Det angivne link bruges kun én gang og udløber efter 5 minutter.

Der kan altid sendes et nyt link, efter de 5 minutter er gået.

elapsed_time

Når der klikkes på linket, vises signaturpanelet med signaturindstillinger.

Både Tegn og Billede understøttes.

mobile_device_view

Når modtageren har tegnet sin signatur eller uploadet et billede, klikkes der på OK.

Signaturen sendes tilbage til det oprindelige dokumentmiljø, hvor signaturen anvendes, og aftalen fuldføres på normalt vis.

delivered_signature

Sektionen Historik på fanen Administrer viser den eksterne fotoproces og det enhedsnummer (delvist skjult), som tog billedet af signaturen.

rsc_history

Revisionsrapporten viser også tydeligt fotoet og enheden.

rsc_auditlog

Konfigurationsindstillinger

Der er i øjeblikket ingen konfigurerbare indstillinger ud over aktivér/deaktiver.

Aktivering og deaktivering

Obligatorisk mobilfoto af signatur skal først vises på din kontos administratorgrænseflade. Det gør du ved at kontakte din Success Manager eller Adobe Signs supportteam.

Når funktionen Obligatorisk mobilfoto af signatur er vist, kan den aktiveres på kontoniveauet af Adobe Sign-kontoadministratoren.

Gruppeniveau indstillinger er tilladte og vil tilsidesætte kontoniveauets værdier.

For at aktivere funktionen skal du logge på som en kontoadministrator og gå til Konto > Kontoindstillinger > Signaturindstillinger > Yderligere indstillinger

required_mobile_signaturecapturesettingintheui

Afsendere behøver ikke at ændre deres eksisterende process.

Indstillingen påvirker kun modtagerne på det tidspunkt, hvor de sætter deres signatur.

Eftersom signaturpanelmuligheden fremkaldes på tidspunktet for underskrivelse, påvirkes alle aftaler, der i øjeblikket afventer underskrivelse, af ændringen.

Ting at huske på...

• Aktivering af Obligatorisk mobilfoto af signatur tilsidesætter de eksisterende indstillinger for Tillad modtagere at underskrive og sætte initialer af
    • Indtastet signatur er ikke tilladt
    • Tegnede signaturer og billedsignaturer er aktiveret
  • Digitale signatur-workflows er tilladt
  • Aktivering af Obligatorisk mobilfoto af signatur påvirker alle eksisterende aftaler i realtid, hvilket betyder, at dine eksisterende aftaler vil anvende processen med obligatorisk mobilsignatur
  • Alle underskrivere er inkluderet. Dine interne underskrivere såvel som eksterne underskrivere
  • Underskrivere, der allerede er på en mobilenhed, når signaturprocessen igangsættes, vil stadig skulle gå gennem signaturprocessen via sms.
  • Hvis din konto er konfigureret til Tillad arbedjsforløb for stempler, vil stempelfelter også kræve sms-processen, men kun et billede kan inkluderes