Funktionen Adobe Sign "Gennemtvungen identitetsgodkendelse" er tilgængelig på Enterprise-tjenesteniveauet.

Funktionsbeskrivelse

Funktionen Gennemtvungen identitetsgodkendelse kræver, at underskrivere godkender sig selv igen, hver gang de sætter deres signatur.

Indstillingen påvirker både obligatoriske og valgfrie felter til signaturer og signaturblokke.

Kun signaturfelter godkendes på ny – initialfelter gør ikke.

Indstillingen omfatter alle underskrivere, der er inkluderet i aftalen (interne og eksterne).

Adgang til funktionen er på siden Indstillinger for biomedicin og er tilgængelig for alle kunder med en Enterprise-tjenestepakke.

Bemærk:

Funktionen Gennemtvungen identitetsgodkendelse er kun tilgængelig på siden Indstillinger for biomedicin, som skal aktiveres af Support eller din CSM.

Sådan bruges det

Krav

For at Gennemtvungen identitetsgodkendelse kan virke, skal underskriveren godkende sin identitet med enten:

• Telefongodkendelse (sms) – anbefalet for eksterne underskrivere
  • Adobe Sign-godkendelse – anbefalet for interne underskrivere

Godkendelsesmetoden er defineret på siden Afsendelsesindstillinger i sektionen Metoder til identitetsgodkendelse.

Gennemtvungen identitetsgodkendelse kræver, at underskriveren godkender sig selv, hver gang de sætter deres signatur.

Ved at klikke på et signaturfelt udløses der et godkendelsesforsøg. Der er to muligheder:

• Telefongodkendelse – en sms-baseret tekst med en 5-cifret kode, som underskriveren skal angive, før signaturen tilføjes
phone_auth

• Adobe Sign-godkendelse – en anmodning om at angive underskriverens Adobe Sign-adgangskode
adobe_sign_authentication

Når signaturen er sat, kan modtageren fortsætte med at udfylde/underskrive formularen.

Konfigurationsmuligheder

Når Gennemtvungen identitetsgodkendelse er aktiveret, skal modtageren desuden bekræftes, når de klikker på knappen Underskriv.

Denne sidste godkendelse kan fjernes efter anmodning til din Success Manager.

click_to_sign_button

Aktivering og deaktivering

Funktionen "Gennemtvungen identitetsgodkendelse" kan aktiveres på kontoniveau af Adobe Sign-kontoadministratoren.

Gruppeniveauets indstillinger er tilladte og vil tilsidesætte kontoniveauets værdier.

Få adgang til mulighederne ved at gå til: Konto > Kontoindstillinger > Indstillinger for biomedicin

navigate_to_biopharmapage

Ting at huske på...

• Gennemtvungen identitetsgodkendelse virker til felter med digitale og elektroniske signaturer
    • Hver underskriver har kun ét felt til digitale signaturer og flere felter til elektroniske signaturer
  • Gennemtvungen godkendelse anvendes ikke, når der kun bruges et stempel som signatur