Del en aftale med en anden bruger

Som dokumentets afsender kan du dele en aftale med en anden person, så længe de har en mailadresse. Denne funktion er nyttig for administratorer eller personer, der skal se transaktioner, der er sendt.

Bemærk:

Det er kun den bruger, du sendte den til, som kan redigere eller annullere delte aftaler. Deling giver kun synlighed over dokumentet og dets oversigt.

Hurtige trin

1. Som aftalens afsender skal du gå til siden Administrer.
  2. Klik på aftalen.
  3. Klik på fanen Del til højre på siden.
  4. Skriv en mailadresse, som aftalen skal deles med.
  5. Skriv en meddelelse.
  6. Klik på knappen Del aftale.

Trin for trin

1. Som aftalens afsender skal du gå til Administrer, og klik på. Klik derefter på fanen Del til højre på siden.

NAv to Share tab
  2. Skriv mailadressen til den person, du vil dele den med. Tilføj en meddelelse, der skal sendes i mailen, og klik på knappen Del aftale.

Share PAnel

Bemærk:

Denne deling bevares, selvom du sletter transaktionen fra din sidevisning af Administrer.