Adobe Acrobat Sign-godkendelsesmetode: Telefon (stemme og sms)

Oversigt

Telefongodkendelse er en premium godkendelsesmetode med 2 faktorer, der sikrer en stærk identitetsbekræftelse ved at gå modtageren til at godkende med en kode, som leveres til sin telefon (efter sin anmodning).

Godkendelsesprocessen viser indledningsvis en notifikation til modtageren om, at han/hun skal indtaste en bekræftelseskode for at få adgang til aftalen. Denne notifikation indeholder:

1. De sidste fire cifre i modtagerens telefonnummer (der blev indtastet, da aftalen blev oprettet), så modtageren ved, hvilken enhed koden sendes til
  2. Det (linkede) navn på ophavsmanden er leveret, hvis modtageren har brug for at kontakte ham/hende af en eller anden grund (f.eks. for at ændre telefonnummeret). Linket åbner en mail til adressen på den bruger, der sendte aftalen
    • Dette link kan ændres for at guide modtageren til en eksplicit adresse som f.eks. dit supportteam
  3. En mulighed for, at modtageren får koden leveret via stemmeopkald eller sms
Når brugeren er klar til at modtage bekræftelseskoden, skal han/hun klikke på knappen Send kode:
Opfordring til telefongodkendelse

Når der klikkes på knappen Send kode:

• Siden opdateres for at tillade indtastning af adgangskoden
  • Det angivne telefonnummer modtager et automatisk opkald eller en sms med den 5-cifrede bekræftelseskode
    • Koden er gyldig i 10 minutter. Derefter skal modtageren vende tilbage til mailen og sende en ny kode
    • Modtageren har et begrænset antal forsøg til at indtaste den korrekte kode. Hvis modtager mislykkes nok gange, annulleres aftalen automatisk, og afsenderen får besked
Indtast bekræftelseskoden

Når godkendelsen er bestået, får modtageren adgang til at se og interagere med aftalen.

Hvis modtageren af en eller anden grund lukker aftalen, inden han/hun fuldfører sin handling, bliver han/hun nødt til at godkende igen.

Bemærk:

Telefongodkendelse er kun tilgængelig for Business- og Enterprise-abonnementerne.

Telefongodkendelse er en premium godkendelsesmetode, der betales per brug.

• 50 gratis transaktioner er inkluderet i nye konti
  • Yderligere transaktioner skal købes for at muligheden kan bruges yderligere

Konfiguration af Telefon godkendelse, når du opretter en ny aftale

Når Telefongodkendelse er aktiveret, kan afsenderen vælge Telefon på rullelisten for Godkendelse lige til højre for modtagerens mailadresse:

Vælg godkendelsesmetoden

Når brugeren vælger Telefon som godkendelsesmetoden, skal han/hun angive det telefonnummer, der skal bruges til modtagerens bekræftelsesproces.

Noter:

• Hvis modtageren delegerer sin rolle i aftalen, skal han/hun oplyse telefonnummeret til den nye modtager
  • Det telefonnummeret, der er knyttet til godkendelsesforsøget, kan ændres for igangværende aftaler ved at redigere godkendelsestypenafsenderens Administrer-side.

Hvis der registreres et "dårligt" telefonnummer, når aftalen oprettes, stopper processen, og der vises en fejlmeddelelse øverst på siden:

Advarsel om uægte telefonnummer

Forbrug af premium godkendelsestransaktioner

Som en premium godkendelsesmetode skal transaktioner med Telefongodkendelse købes og være tilgængelige for kontoen, før aftaler kan sendes med metoden konfigureret.

Transaktioner med Telefongodkendelse forbruges på modtagerbasis.

Eksempel: En aftale, der er konfigureret med tre modtagere, der godkender med Telefon, forbruger tre godkendelsestransaktioner.

Konfiguration af en aftale med flere modtagere fjerner én transaktion per modtager, der godkender med Telefongodkendelse, fra kontoens samlede antal transaktioner.

• Annullering af en Kladdeaftale returnerer alle transaktioner med Telefongodkendelse tilbage til kontoens samlede antal transaktioner
  • Annullering af en Igangværende transaktion returnerer ikke godkendelsestransaktionen til kontoens samlede antal transaktioner
  • Ændring af en godkendelsesmetode til Telefon (fra enhver anden metode) forbruger én transaktion
    • Hvis du skifter den samme modtager frem og tilbage mellem Telefongodkendelse og andre metoder, forbruger du kun én transaktion i alt
  • Ændring af godkendelsesmetoden fra Telefon til en anden metode returnerer ikke transaktionen
  • Hver modtager, der godkender med Telefongodkendelse, forbruger kun én transaktion, uanset hvor mange gange han/hun forsøger processen

Spor den tilgængelige mængde

Sådan overvåger du kontoens mængde af Telefongodkendelser:

• Gå til Kontoindstillinger > Afsendelsesindstillinger > Metoder til identitetsgodkendelse
  • Klik på linket Spor brug:
Spor brug

Konti, der har købt tjenesten under VIP-licensprogrammet, har et ændret format for Spor forbrug-vinduet for bedre at vise antallet af transaktioner i forbindelse med deres licensordning.

Spor brug i VIP

Revisionsrapport

Revisionsrapporten viser tydeligt, at et telefonnummer blev brugt til identitetsbekræftelse.

• Kun de fire sidste cifre af telefonnummeret vises

Hvis aftalen annulleres, fordi modtageren ikke kan godkende, er årsagen udtrykkeligt angivet:

Mislykket godkendelse – revisionslog

Bedste praksis og overvejelser

• Hvis du bruger 2-faktorgodkendelse for interne modtagere, skal du overveje Acrobat Sign-godkendelsesmetoden i stedet for Telefongodkendelse for at reducere friktionen ved underskrivelse og spare på forbruget af premium godkendelsestransaktioner
  • Det telefonnummeret, der er knyttet til godkendelsesforsøget, kan kun ændres for igangværende aftaler ved at redigere godkendelsestypenafsenderens Administrer-side
  • Konfigurer dine sms'er for at strømline kundekontakter/-spørgsmål

Konfigurationsindstillinger

Telefongodkendelse har to sæt kontroller, som kan konfigureres på konto- og gruppeniveau:

• Afsendelsesindstillinger, som styrer afsenderens adgang til telefonmetoden og konfiguration af sms-indstillingerne
  • Sikkerhedsindstillinger, som begrænser antallet af forsøg, modtageren har til at indtaste den korrekte token

Aktivér godkendelsesmetoden under Afsendelsesindstillinger

Muligheden for at bruge telefonbaseret godkendelse kan aktiveres for afsendere ved at gå til Afsendelsesindstillinger > Metoder til identitetsgodkendelse

• Afkrydsningsfeltet Telefongodkendelse når dette er markeret, er Telefon en tilgængelig mulighed ved aftaleoprettelse
  • Brug som standard følgende landekode – kræver, at administratoren vælger en standardlandekode for aftaler, der sendes gennem den gruppe, der konfigureres
  • (Valgfri) Supportkontakt – udskift det integrerede link tilbage til aftaleopretteren med en anden bogstavelig værdi, f.eks. mailadressen til dit supportteam
Kontroller i sms-identitetsgodkendelse

Bemærk:

Se denne artikel for flere detaljer om tilpasning af dine muligheder for Telefongodkendelse.

Konfigurer Sikkerhedsindstillingerne

Telefongodkendelse kræver, at administratoren konfigurerer et antal (ikke 0) tilladte mislykkede forsøg, før aftalen annulleres. Fem er standard.

Denne indstilling kan konfigureres på siden Sikkerhedsindstillinger:

Sikkerhedskontroller ved telefon

Bemærk:

Hvis du ikke kan se de tilgængelige indstillinger i din menu, skal du kontrollere, at godkendelsesmetoden er aktiveret på siden Afsendelsesindstillinger

Automatisk annullering af aftale, når en modtager ikke godkender

Hvis det begrænsede antal forsøg med telefongodkendelse mislykkes, annulleres aftalen automatisk.

Aftalens ophavsmand modtager en mail, der meddeler annulleringen med en note, der identificerer den modtager, der ikke godkendte.

Ingen andre parter underrettes.

Annulleret aftale på grund af id-fejl