Anvend gennemtvungen identitetsgodkendelse

Funktionen Adobe Acrobat Sign "Gennemtving identitetsgodkendelse" er tilgængelig med Enterprise- og Business-abonnementer.

Oversigt

Funktionen Gennemtving identitetsgodkendelse definerer de udløserhændelser, som beder en modtager om at godkende på ny, når denne interagerer med en aftale.

Åbning af aftalen er den primære godkendelsesudløser.

• Denne godkendelse skal være aktiveret, hvis en af de andre udløsere er aktiveret.

Andre udløsere vil gennemtvinge godkendelse, når der anvendes en signatur, og/eller når signaturprocessen fuldføres.

De aktiverede udløsere omfatter alle underskrivere, der er inkluderet i aftalen (interne og eksterne).

Adgang til funktionen er på siden Indstillinger for biomedicin og er tilgængelig for alle kunder med et Enterprise- eller Business-abonnement.

Sådan bruges den

Forudsætninger

For at Gennemtving identitetsgodkendelse kan virke, skal underskriveren godkende sin identitet med enten:

• Telefongodkendelse (sms) – anbefalet for eksterne underskrivere
  • Acrobat Sign-godkendelse – anbefalet for interne underskrivere

Godkendelsesmetoden er defineret på siden Afsendelsesindstillinger i sektionen Metoder til identitetsgodkendelse.

Når det er aktiveret, kræver Gennemtving identitetsgodkendelse, at underskriveren godkender, når aftalen åbnes.

Yderligere godkendelsesudløsere kan konfigureres:

• Bed om godkendelse ved hvert signaturfelt – når det klikkes i et signaturfelt, bliver modtageren bedt om at godkende
  • Opfordring til godkendelse, når aftalen fuldføres – når der klikkes på knappen Underskriv, bliver modtageren bedt om at godkende

Når der udløses en godkendelsesanmodning, får modtageren vist godkendelsesgrænsefladen.

Der er to muligheder:

• Telefongodkendelse – en sms-baseret tekst med en 5-cifret kode, som underskriveren skal angive, før signaturen tilføjes
Modtagers udfordring for telefongodkendelse

• Acrobat Sign-godkendelse – en anmodning om at angive underskriverens Acrobat Sign-adgangskode
Acrobat Sign-godkendelsesudfordring

Når signaturen er sat, kan modtageren fortsætte med at udfylde/underskrive formularen.

Konfigurationsindstillinger

Når Gennemtving identitetsgodkendelse er aktiveret, er der tre tilgængelige indstillinger, der styrer, hvornår modtageren bliver bedt om at godkende:

• Godkend, når aftalen åbnes – ved åbning af aftalen bliver modtageren bedt om at godkende, før aftalens indhold vises.
    • Denne mulighed skal være aktiveret, hvis nogen af godkendelsesanmodningerne skal være aktive.
  • Godkend for hvert signaturfelt – hvis aktiveret, bliver modtageren bedt om at godkende, hver gang de klikker i et signaturfelt.
    • Kun signaturfelter godkendes på ny – initialfelter gør ikke.
    • Indstillingen påvirker både obligatoriske og valgfrie felter til signaturer og signaturblokke.
  • Godkend, når signaturcyklussen fuldføres – når der klikkes på knappen Underskriv, bliver modtageren bedt om at godkende.
Klik til Underskriv-knappen i sidefod

Aktivering og deaktivering

Funktionen "Gennemtving identitetsgodkendelse" kan aktiveres på kontoniveau af Acrobat Sign-kontoadministratoren.

Gruppeniveauindstillinger er tilladte og vil tilsidesætte kontoniveauets værdier.

Få adgang til mulighederne ved at gå til: Kontoindstillinger > Indstillinger for biomedicin

Gå til kontrolelementerne for Gennemtvungen identitetsgodkendelse på fanen Biomedicin

Ting at huske på ...

• Gennemtvungen identitetsgodkendelse virker med godkendt selvunderskrivelse
  • Gennemtvungen identitetsgodkendelse virker til felter med digitale og elektroniske signaturer
    • Hver underskriver har kun ét felt til digitale signaturer og flere felter til elektroniske signaturer
  • Gennemtvungen godkendelse anvendes ikke, når der kun bruges et stempel som signatur