Toiminnon kuvaus

Widgetien URL-osoitteet voidaan muuttaa täyttämään määritetyt kentät sisällöllä. Tämä lisää eri tilanteissa mahdollisesti yksilöllisiä arvoja edellyttävän widgetin hyödyllisyyttä.

Jos sinulla on esimerkiksi jollakin alueella useita kioskeja ja haluat täyttää widgetin automaattisesti kauppaa ja työntekijöiden määrää koskevilla tiedoilla, voit tehdä tämän helposti lisäämällä muutaman parametrin widgetin URL-osoitteen perään.

Tämä edellyttää ainoastaan sitä, että täytettävät kentät merkitään asianmukaisesti ja että täytettävät arvot lisätään URL-osoitteeseen oikein.

Adobe Sign käyttää tämän toiminnon käyttöönottoon URL-osoitteen hash-fragmentteja. Tällä varmistetaan, että Adobe Sign -palvelimet eivät koskaan näe URL-osoitteen kautta välitettäviä arvoja, ja tämä suojaa lisättyihin parametreihin mahdollisesti sisältyviä henkilökohtaisia tietoja.

Käyttötapa

Jos haluat lisätä arvoja widget-kenttään, sinun on tiedettävä kaksi asiaa:

• miten merkitä, että kenttä on käytettävissä URL-osoitteen parametreja varten
  • miten rakentaa lisättävät URL-osoitteen parametrit.

Kentän merkitseminen käytettävissä olevaksi URL-osoitteen parametreja varten

Voit tehdä kentän käytettäväksi URL-osoitteen parametreja varten seuraavasti:

• Luo widget tai muokkaa sitä niin, että sillä on oikeudet kenttien käyttöön.
  • Lisää tekstikenttä, jonka haluat täyttää URL-osoitteen kautta.
    •  Arvoja voi lisätä vain tekstikenttiin.
  • Avaa kentän ominaisuudet napsauttamalla kenttää.
  • Muuta kentän nimi haluamaasi muotoon. Kentän nimi on käytettävän parametrin ensimmäinen osa, joten sitä parempi, mitä lyhyempi se on.
  • Valitse valintaruutu, jossa lukee Oletusarvo saattaa olla peräisin URL-osoitteesta.
    • Valitse halutessasi Vain luku -ruutu, jos haluat, että arvoa ei voi muuttaa.
  • Tallenna parametrit valitsemalla OK.
  • Toista tämä kaikkien sellaisten kenttien osalta, joiden on hyväksyttävä parametri URL-osoitteesta.
  • Tallenna widget valitsemalla Tallenna.
field_settings_toallowvaluestopassinviaurl

Tässä esimerkissä luodaan kaksi kenttää, jotka täytetään URL-osoitteella:

• Branch_Office – Kenttä, joka hyväksyy haarakonttorin merkkijonon (näkyy edellä)
  • Emp_ID – Kenttä, joka hyväksyy työntekijän tunnuksen

Lisättävien URL-osoitteen parametrien rakentaminen

Voit rakentaa URL-osoitteen helposti seuraavasti:

• Kopioi URL-osoite widgetistä. Voit tehdä tämän helpoiten seuraavasti:
    • Muokkaa widgetiä Hallinta-sivulla.
    • Napsauta Kopioi widgetin URL-osoite -linkkiä.
  • Liitä widgetin URL-osoite tekstieditoriin (esimerkiksi Muistioon).
copy_widget_url

Widgetien URL-osoitteet ovat hyvin pitkiä, joten tässä käytetään esimerkkinä lyhennettyä URL-osoitetta (omasi näyttää erilaiselta):

Esimerkki-URL-osoite:

https://secure.na1.echosign.com/public/esignWidget?wid=CBF2s*

• Lisää omat parametrisi

Parametrien alku osoitetaan lisäämällä tarkistemerkki (punta, #) widgetin URL-osoitteen perään.

Lisää sen jälkeen parametrit muodossa  {kentän_nimi}={arvo}.

Esimerkki-URL-osoite, jossa on yksi parametri

https://secure.na1.echosign.com/public/esignWidget?wid=CBF2s*#Branch_Office=San Jose #621

Voit lisätä useita arvoja lisäämällä et-merkin (&) kenttien arvojen väliin.

Esimerkki-URL-osoite, kaksi parametria

https://secure.na1.echosign.com/public/esignWidget?wid=CBF2s*#Branch_Office=San Jose #621&Emp_ID=429939

Kun kaikki kenttä=arvo-parit on lisätty URL-osoitteeseen, kopioi koko merkkijono ja liitä se selaimeen.

Widget muodostetaan täytetyillä kentillä:

populated_widget

Ominaisuudet ja rajoitukset

• #-merkkiä käytetään vain kerran parametrien alun merkitsemiseen.
    • Toisen #-merkin käyttäminen arvossa myöhemmin ei vaikuta tulokseen negatiivisesti.
  • Arvoissa voi käyttää välilyöntejä.
  • Kentän nimessä voi käyttää välilyöntejä vain silloin, jos lisäät URL-osoitteessa välilyönnin merkiksi %20.
    • Tämä toimii: https://secure.na1.echosign.com/public/esignWidget?wid=CBF2s*#Branch%20Office=San Jose #621
    • Tämä ei toimi: https://secure.na1.echosign.com/public/esignWidget?wid=CBF2s*#Branch Office=San Jose #621
    • Yleisesti suositellaan, että kenttien nimissä käytetään välilyöntien sijaan alaviivoja. Tämä säästää aikaa.
  • Kentän nimen, yhtäsuuruusmerkin ja arvon alun välissä ei voi olla välilyöntiä (Kentännimi=Arvo).
  • Et-merkin molemmin puolin ei voi olla välilyöntiä, jos arvoja on useita.
  • URL-osoitteen parametreista arvonsa saavien kenttien määrää ei ole rajoitettu (URL-osoitteen mahdollisia pituusrajoituksia lukuun ottamatta).
  • Laskettuja tekstikenttiä ei voi ohittaa, ja kenttien ominaisuuksien vieressä ei ole valintaruutua.
  • URL-osoitteiden parametrit eivät toimi todennettujen widgetien kanssa. URL-osoitteen hash-fragmenttien vuoksi URL-osoitteen parametreja ei siirretä takaisin asiakkaalle todennuksen suorittamisen jälkeen (palvelin ei koskaan näe URL-osoitteen kyseistä osaa), jos widget on suojattu salasanalla tai jollakin muulla todennusmenetelmällä.

Virheiden käsittely

• URL-osoitteiden parametrit, jotka eivät vastaa lomakekenttien nimiä, ohitetaan.
  • URL-osoitteiden parametrit, jotka yrittävät määrittää arvon muulle kuin tekstikentälle tai tekstikentälle, jossa Oletusarvo saattaa olla peräisin URL-osoitteesta -asetusta ei ole otettu käyttöön, ohitetaan.

Määritysasetukset

Tätä toimintoa koskevia asetuksia ei ole.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Mahdollisuus täyttää kentät URL-osoitteen kautta on widgetin luontainen ominaisuus, jota ei voi poistaa käytöstä.