Skift tilladelsesniveauet for en biblioteksskabelon

En biblioteksskabelon er et genanvendeligt dokument. Den, som har oprettet skabelonen, kan redigere skabelonens felter, tilladelser og navneværdi.

Skabelonens tilladelsesniveau bestemmer, hvad andre brugere på din konto har adgang til og kan bruge skabelonen til.

Bemærk:

Det er kun den bruger, der har oprettet skabelonen, der kan redigere den.

Hurtige trin

1. Gå til siden Administrer.
  2. Klik på rediger for skabelonen.
  3. Klik på Vis egenskaber.
  4. Skift tilladelserne til det ønskede niveau.
  5. Klik på Gem.

Trin for trin

1. Hvis du vil redigere en skabelon, skal du klikke på fanen Administrer. Rul ned til sektionen Biblioteksskabelon, og klik derefter på linket rediger ud for den skabelon, du vil ændre.

2. Juster felterne i redigeringsskærmen med træk og slip-funktion, herunder tilladelsesniveau eller skabelonens navneværdi.

Du kan ændre tilladelsen for biblioteksskabelonen ved at klikke på Skabelonegenskaber på det højre spor i oprettelsesmiljøet.

3. Du kan derefter justere tilladelsesniveauet for denne skabelon til et af følgende:

• Kun til mig: Du er den eneste bruger, der kan se og sende denne skabelon.
    • Alle brugere i min gruppe: Alle brugere i den samme gruppe som dig kan bruge denne skabelon.
    • Alle brugere i min organisation: Alle brugerne på hele din konto kan bruge denne skabelon.

Klik på Gem.

Tips fra support

• Selv hvis du har tilladt, at alle brugerne på din konto kan bruge skabelonen, er du den eneste, der kan ændre den.
  • Det er lige præcis, hvad der sker, hvis tilladelserne indstilles til Alle brugere i min gruppe. Hvis det er nødvendigt at oprette dokumenter for en anden gruppe, kan du overveje at få en person til at håndtere brugere med flere dokumenter inden for kontoen. Denne metode gør det nemt, fordi der kun er én person, der styrer alle dokumenterne.
  • Hvis du navngiver dine skabeloner på en smart måde, kan du holde brugerne ajour. Giv alle dine dokumenter et præfiks med navnet på det team, de er til. Alle kan f.eks. bruge en skabelon, der kaldes "Købsordre", men navngiv den "Salg - købsordre", så de ved, hvem den er beregnet til.