Indstil en påmindelse for en transaktion

Det er lige, hvad påmindelser er. De bruges til at påminde underskrivere om, at du har et dokument, der venter på dem. De sendes på mail og kan sendes med forskellige intervaller.

Indstilling af en påmindelse, når transaktionen er sendt

1. Du kan indstille en påmindelse for transaktionen direkte på siden Send nederst til højre lige til højre for feltet Meddelelse.

Markér afkrydsningsfeltet Indstil påmindelse for at åbne indstillingerne

Visning af siden Send med feltet Indstil påmindelser fremhævet
  2. Indstil, hvor ofte påmindelsen skal sende (dagligt eller ugentligt.) Påmindelser sendes med det valgte interval ved hjælp af tidsstempelværdien for, hvordan aftalen blev sendt.

Indstil en påmindelse på en transaktion, der allerede er sendt

1. Som aftalens afsender skal du gå til siden Administrer, klikke på aftalen én gang og klikke på fanen Påmind til højre på siden.

Visning af siden Administrer med fanen Påmind fremhævet
  2. I infovinduet skal du vælge, hvem du vil påminde, hvor ofte og en note, der skal inkluderes i påmindelsesmailen. Når du er færdig med at konfigurere den, skal du klikke på knappen Angiv påmindelse.

Visning af fanen Påmindelse med påmindelsesindstillingerne synlige

En "fuldført" banner vises øverst på siden, efter påmindelsen er oprettet.

Reminder Success message

Annuller en påmindelse

1. Som aftalens afsender skal du gå til siden Administrer, klikke én gang på aftalen med påmindelsesikonet og klikke på fanen Påmind.

Visning af siden Administrer med fanen Påmind fremhævet
  2. Klik på papirkurvikonet. Påmindelsen annulleres for hele transaktionen.

Visning af påmindelse med ikonet Slet fremhævet