Adobe Acrobat Sign Id-kort: Rapport om underskriveridentitet

Oversigt

Rapport om underskriveridentitet (RUI) registrerer det input, der sker under godkendelse med Id-kort. (f.eks. underskriverens ansigtsbillede, telefonnummer, billeder af id-kort, data udtrukket fra id-kort osv.)

Rapport om underskriveridentitet

Som standard gemmer Adobe Acrobat Sign ikke disse oplysninger. Konti med krav om at indsamle disse data kan kontakte supportteamet og anmode om, at RUI aktiveres.

RUI:

Der oprettes én RUI pr. aftale. Hvis flere modtagere på den samme aftale godkender med id-kort, er de alle repræsenteret i dén ene rapport.

Aftaler, der er Igangværende, viser RUI som en Foreløbig rapport om underskriveridentitet. Rapporten forbliver markeret som en foreløbig rapport, indtil transaktionen når en afsluttet tilstand (fuldført, udløbet, forladt).

Når aftalen endelig er afhjulpet, angives RUI som Endelig rapport om underskriveridentitet:

Foreløbig rapport

Bemærk:

Godkendelsesmetoden med Id-kort og Rapport om underskriveridentitet er kun tilgængelige for Enterprise-abonnementet.

Brugeradgang til Rapport om underskriveridentitet

Kun aftalens ophavsmand kan downloade RUI fra siden Administrer.

• Avanceret deling giver adgang til RUI med Vis-tilladelser

Sådan downloades RUI:

• Gå til siden Administrer
  • Klik én gang (vælg) på aftalen med den ønskede rapport
  • I højre spor skal du klikke på Se mere for at vise alle værktøjer
  • Klik på Download identitetsrapport
  • En pop-up vises, der kræver, at du angiver en adgangskode til dokumentet
    • Denne adgangskode er integreret i PDF'en og skal indtastes, før PDF'en kan vises
  • Når adgangskoden er på plads, skal du klikke på Download. Rapporten downloades til dit lokale system
Download RUI på siden Administrer

Hvis RUI downloades, inden aftalen når en afsluttet tilstand, markeres dokumentet som en Foreløbig rapport. Når aftalen er fuldført, identificeres rapporten som Endelig RUI.

Foreløbig rapport