Forstå transaktionsforbruget i din Adobe Acrobat Sign-konto

Denne side er beregnet til at hjælpe Adobe Acrobat Sign Business- og Enterprise-kunder med at forstå, hvordan Acrobat Sign-transaktioner tælles og faktureres mod en berettigelse.

Sådan definerer Adobe transaktioner

Transaktioner er defineret i vores Adobe Acrobat Sign PSLT og vores Yderligere vilkår for Adobe Acrobat Sign. En transaktion betragtes som forbrugt (fakturerbar), når tjenesten er blevet brugt til at behandle en transaktion*.

Produktbrug, der tæller mod transaktionsforbrug:

Funktioner

Brugerhandling

Anmod om signaturer

Forberedelse af en aftale og klik på "Send"

Indhent signatur personligt

I mobilappen forbereder du en aftale og klikker på "Underskriv", mens der udføres et personligt signaturflow

Send i massevis

Klik på "Send", når du har importeret flere modtagere. Acrobat Sign-transaktioner er lig med antallet af sendte aftaler. En aftale sendes til hver modtager.

GigaSign

Klik på "Send", når du har importeret flere modtagere. Acrobat Sign-transaktioner er lig med antallet af sendte aftaler (ligesom Send i massevis). GigaSign tillader, at aftalen har flere underskrivere på én aftale.

Underskrivelse af webformular

Når slutbrugere udfylder og indsender en webformular (uanset indstillinger for bekræftelsesstatus)

Brug af brugerdefineret workflow

Når et brugerdefineret workflow bruges til at generere en aftale

Transaktion kvalificeret på Hjem-side

Indhent signaturer personligt

Tredjepartsintegrationer og -programmer

Brug af tredjepartsintegrationer til at sende transaktioner (som Salesforce, Workday eller Microsoft Teams) tælles i transaktionsforbruget i tråd med ovenstående detaljer. En aftale, der sendes til underskrivelse, er en fakturerbar transaktion, uanset om aftalen blev oprettet via Acrobat Sign-webappen, en tredjepartsapp (som dem til Salesforce, Workday eller Microsoft Teams) eller en kundespecifik app, der er implementeret ved hjælp af Acrobat Sign API. Brug af Acrobat Sign API i en tilpasset implementering og i disse tredjepartsintegrationer anvender funktionen Send til underskrivelse i Acrobat Sign.

Produktbrug, der ikke tæller som transaktionsforbrug mod en berettigelse:

Funktion

Brugerhandling

Oprettelse af webformular

Oprettelse af en webformularskabelon

Oprettelse af brugerdefineret workflow

Oprettelse af en workflowskabelon

Udfyld og underskriv via Acrobat Sign-appen og webgrænsefladen

Tilføjelse af en signatur til et dokument, hvor afsender er den eneste underskriver

Udfyld og underskriv for Acrobat-tilbud, hvis afsender er den eneste underskriver

Arkivér

Upload af et eksternt underskrevet dokument til Acrobat Sign-økosystemet

Oprettelse af biblioteksskabelon

Oprettelse af en skabelon til afsendelse af aftaler

Hjem-side – ikke-transaktioner

Acrobat Sign-rapporter: Sendt i alt

Adobe Sign-overskrift

Acrobat Sign til Business- og Enterprise-abonnementer kan i øjeblikket køre aktivitetsrapporter for at se, hvor mange transaktioner der er blevet behandlet via Acrobat Sign-appen. Dette tal kendes som Sendt i alt.

Sendt i alt er et historisk tal, der ikke er blevet opdateret til at tage højde for ændringer i Acrobat Sign-tjenesten (f.eks. flere funktioner) eller følge med ændringer af transaktionens kontraktmæssige definition. Derfor måles det fakturerbare transaktionsforbrug ikke korrekt. Dette tal bør ikke bruges til at måle forbruget og vil blive udfaset.

Bemærk:

I nogle tilfælde kan antallet af Sendt i alt være det samme som, højere eller lavere end transaktionsforbruget. Transaktionsforbruget er den sande kilde til at se forbruget.

Uoverensstemmelser mellem Sendt i alt og Transaktionsforbrug

Afhængigt af hvordan Acrobat Sign bruges, kan der være uoverensstemmelser mellem tallene for Sendt i alt og Transaktionsforbrug. De nævneværdige uoverensstemmelser er følgende:

1. Brug af Udfyld og underskriv, hvor afsenderen er den eneste underskriver, tælles i Sendt i alt. Det bør dog ikke tælles som en fakturerbar transaktion og tælles ikke som en fakturerbar transaktion i Transaktionsforbrug.
  2. Hvis webformularer har verifikation aktiveret, tæller tallet for Sendt i alt kun aftalen som sendt, så snart formularen er blevet verificeret. Transaktionsforbruget tæller derimod korrekt aftalen som sendt, så snart formularen er blevet sendt, uanset bekræftelsesstatus.
    • Webformularbrug og indstillinger kan ændre tallet for Sendt i alt i retrospekt. Hvis verifikation f.eks. er aktiveret, stiger det historiske tal for Sendt i alt, når snapshottet tages på forskellige tidspunkter, afhængigt af hvornår disse webformularer blev verificeret. Dette er et problem, der løses med det nye tal for Transaktionsforbrug.

Forbrug af godkendelsestillægstjenester:

Bemærk, at godkendelsestillægstjenesterne (f.eks. Vidensbaseret godkendelseTelefongodkendelseGodkendelse med id-kort) samt brugen af Notarize-integration ikke er inkluderet i nogen af de ovenfor diskuterede metrikker. Forbruget af disse tjenester kan ses i Afsendelsesindstillinger i Acrobat Sign-programmet.

Forbrugslinks i menuen Afsendelsesindstillinger

Bemærk:

Disse oplysninger gælder muligvis ikke for dig, hvis din kontrakt har en anden definition af transaktion.