Komplette instruktioner i opgradering af versioner (5.0+) af Adobe Sign til Microsoft Dynamics CRM.

Oversigt

Opgradering af Adobe Sign til Microsoft Dynamics-løsningen fra enhver 5.x-version eller senere er en ligetil proces med at importere den nye pakke, bekræfte nogle konfigurationselementer og derefter lade pakken installere. Processen fra start til slut tager typisk under 15 minutter for de fleste administratorer.

Afinstaller IKKE den eksisterende pakke.

Opgraderingsprocessen vil opdatere den eksisterende pakke med nyt indhold, der er på plads.

Tidligere tilpasninger forbliver intakte og brugeroplevelsen uændret.

Kontakt din kontos Customer Success Manager for at få opgraderingspakken.

Installation af pakken

Log på dit Dynamics CRM-miljø som administrator

• Gå til Indstillinger > Løsninger
Gå til Hovedmenu > Indstillinger > Løsninger

Siden Alle løsninger indlæses:

• Klik på ikonet Importér
Ikonet Importér

Siden Vælg løsningspakke indlæses:

• Gå til den Adobe Sign v6-fil, du har downloadet
  • Klik på Næste
Gå til Adobe Sign v5-binærfilen

Siden Løsningsoplysninger indlæses:

• Klik på Næste
Siden Løsningsoplysninger

Siden Importindstillinger indlæses:

• Sørg for, at Opgrader er valgt
  • Sørg for, at Overskriv tilpasninger er markeret
  • Sørg for, at indstillingen Aktivér eventuelle trin til behandling af SDK-meddelelser... er markeret
  • Klik på Importér
Opgrader importindstillinger

Siden Importløsning indlæses og importerer pakken.

Denne proces kan tage et par minutter. Når processen er færdig, skulle du modtage en bekræftelsesmeddelelse.

• Klik på Luk
Den importerede pakke