Funktionen Udskift modtager har til formål at hjælpe afsendere med at omdirigere en aftale, når den aktuelle modtager enten er utilgængelige, eller når den forkerte mailværdi blev brugt.
Bemærk!
Nedenstående artikel indeholder instruktioner til det nye sideformat.
Klik her for at gennemgå den samme proces på det klassiske sideformat.

Sådan udskifter du den aktuelle modtager

Udskiftning af den aktuelle modtager starter på siden Administrer og kan kun udføres af aftalens oprindelige afsender.

1. På fanen Administrer skal du trykke én gang på den aftale, du vil redigere

• Aftaleposten fremhæves med blåt, når den er valgt
  2. Hold markøren over den aktuelle modtager (i det højre spor)

• Der vises en infoboble til venstre
  3. Klik på linket Udskift deltager

Gå til Udskift underskriver
  4. Infoboblen ændrer sig og spørger efter mailadressen på den nye modtager.

• Skriv den nye mailadresse, og klik på Udskift
    ny mail

Du returneres til Hjem-siden, og der vises et fuldført-banner øverst på siden

5. success_banner

Aktivitetsliste og revisionsrapport

Aktivitetslisten viser delegationen fra én modtager til den anden.

Aktivitetsliste

Revisionsrapporten afspejler også korrekt udskiftningen af modtageren

replace_recipientauditreport

Sådan konfigurerer du indstillingen

Standardindstillingerne for funktionen Udskift modtager er helt at udskifte den aktuelle modtager med den nye modtager.

Brugere med et Individual-abonnement kan ikke ændre denne standardindstilling.

For konti med flere licenser er der en mulighed for at ændre denne standardadfærd på konto- eller gruppeniveau eller valgfrit at give aftalens afsender mulighed for at vælge, hvilken indstilling der passer bedst til deres aktuelle situation.

Gå til Konto > Kontoindstillinger > Globale indstillinger > Udskift modtager

6_nav_to_setting

Administrator skal besvare to spørgsmål:

Hvad skal standardadfærden for konto/gruppe være?

• Kun den nye modtager vil kunne deltage – dette er standardhandlingen for Udskift
    • Hvis den primære bekymring er, at den forkerte modtager fik tilsendt aftalen, er denne mulighed bedre.
  • Den oprindelige modtager og den nye modtager vil begge kunne deltage – dette er handlingen Inkluder
    • Hvis den primære bekymring er, om signaturprocessen er afbrudt af modtagere, der ikke er på kontoret eller svære at komme i kontakt med, er denne løsning bedre.

Skal aftalens afsender kunne ændre standardindstillingen?

• Ved at markere afkrydsningsfeltet Brugere på min konto kan vælge, om den oprindelige modtager skal kunne deltage efter at være blevet udskiftet vises et afkrydsningsfelt på siden Udskift aktuel underskriver, hvor afsenderen kan vælge den ene eller anden handling.
    • Værdien for konto-/gruppeniveau afspejles i afkrydsningsfeltet, når siden indlæses.

Ting at huske på

Du kan kun udskifte den aktuelle modtager.

Aftaler, der er sendt via Mega Sign, kan ikke anvende funktionen Udskift modtager.

Du kan udskifte det samme modtagerindeks flere gange

• Når indstillingen Inkluder bruges, stiger antallet af mulige modtagere
  • Hvis du på et tidspunkt bruger handlingen Udskift, udskiftes hele listen over aktuelle modtagere med den nyligt angivne adresse

Modtagere i en Modtagergruppe kan ikke udskiftes enkeltvis.

• Hvis du bruger handlingen Udskift, udskiftes hele gruppen med den nyligt angivne mailadresse.
  • Hvis du bruger handlingen Inkluder, vokser modtagergruppen med den ene nye modtager

Modtagere i en parallel deltagelsesrækkefølge kan udskiftes enkeltvis.

Modtagere, der er angivet i en Hybrid rækkefølgekan udskiftes enkeltvis.