Erstat den aktuelle modtager

Funktionen Udskift modtager har til formål at hjælpe afsendere med at omdirigere en aftale, når den aktuelle modtager enten er utilgængelig, eller hvis der blev brugt en forkert mailværdi.

Sådan udskifter du den aktuelle modtager

Udskiftning af den aktuelle modtager starter på siden Administrer og kan kun udføres af aftalens oprindelige afsender.

1. På fanen Administrer skal du trykke én gang på den aftale, du vil redigere

• Aftaleposten fremhæves med blåt, når den er valgt
  2. Hold markøren over den aktuelle modtager (i det højre spor)

• Der vises en infoboble til venstre
  3. Afhængigt af de aktiverede indstillinger vises én eller flere indstillinger i boblen:

• Udskift modtager – denne mulighed udskifter den aktuelle modtager og nægter dem yderligere adgang til aftalen
    • Tilføj alternativ modtager – tilføjelse af en alternativ modtager inkluderer den nye modtager, hvilket efterlader den originale modtager på plads og i stand til at fuldføre aftalen
    Grænseflade for brugerudskiftning

4. Infoboblen ændrer sig og spørger efter mailadressen på den nye modtager.

• Skriv den nye mailadresse, og klik på Udskift
    new email and message

Du returneres til Hjem-siden, og der vises et fuldført-banner øverst på siden

Aktivitetsliste og revisionsrapport

Aktivitetslisten viser delegationen fra én modtager til den anden.

Aktivitetsliste

Revisionsrapporten afspejler også korrekt udskiftningen af modtageren

Sådan konfigurerer du indstillingen

Standardindstillingerne for funktionen Udskift modtager er helt at udskifte den aktuelle modtager med den nye modtager.

Brugere med et Individual-abonnement kan ikke ændre denne standardindstilling.

For konti med flere licenser er der en mulighed for at ændre denne standardadfærd på konto- eller gruppeniveau eller valgfrit at give aftalens afsender mulighed for at vælge, hvilken indstilling der passer bedst til deres aktuelle situation.

Udskift modtagers administratorgrænseflade

Administrator skal besvare to spørgsmål:

Hvad skal standardadfærden for konto/gruppe være?

• Kun den nye modtager vil kunne deltage – dette er den originale standardhandling
    • Denne mulighed indsætter muligheden Udskift modtager i mulighederne på brugerens Administrer-side
    • Hvis den primære bekymring er, at den forkerte modtager fik tilsendt aftalen, er denne mulighed bedre
  • Den oprindelige modtager og den nye modtager vil begge kunne deltage – dette er handlingen Inkluder
    • Denne mulighed indsætter muligheden Tilføj alternativ modtager i mulighederne på brugerens Administrer-side
    • Hvis den primære bekymring er, om signaturprocessen er afbrudt af modtagere, der ikke er på kontoret eller svære at komme i kontakt med, er denne løsning bedre

Skal aftalens afsender kunne ændre standardindstillingen?

• Ved at markere afkrydsningsfeltet Brugere i min konto kan vælge, om den originale modtager kan eller ikke kan deltage efter at være blevet udskiftet kan du inkludere både muligheden Udskift modtager og Tilføj alternativ modtager til mulighederne på brugerens Administrer-side

Ting at huske på

Du kan kun udskifte den aktuelle modtager.

Modtagere, der er tildelt en Delegatorrolle, kan ikke udskiftes

Aftaler, der er sendt via Send i massevis, kan ikke anvende funktionen Udskift modtager.

Du kan udskifte det samme modtagerindeks flere gange

• Når indstillingen Inkluder bruges, stiger antallet af mulige modtagere
  • Hvis du på et tidspunkt bruger handlingen Udskift, udskiftes hele listen over aktuelle modtagere med den nyligt angivne adresse

Modtagere i en Modtagergruppe kan udskiftes individuelt, og nye modtagere kan tilføjes

• Der er ingen mulighed for blot at fjerne én modtager uden at udskifte denne

Modtagere i en parallel deltagelsesrækkefølge kan udskiftes enkeltvis.

Modtagere, der er angivet i en Hybrid rækkefølgekan udskiftes enkeltvis.