Adobe Admin Console stöder flera skyddsnivåer och principer för lösenord för att säkerställa säkerheten. Du kan välja en lösenordsskyddsnivå som ska gälla för alla användare i din organisation. Adobe stöder tre säkerhetsnivåer. Lösenordsprinciper tillämpas på konton med Adobe ID:n och Enterprise ID:n.

Alla konton har en utlåsningsmekanism. Om flera misslyckade inloggningsförsök görs under en kort tid blir kontot tillfälligt låst för att förhindra obehörig åtkomst.

Gör så här för att välja en lösenordsprincip:

1. Gå till Inställningar > Autentiseringsinställningar på Admin Console.

2. Välj en autentiseringsnivå för användarna.

Om du klickar på ett alternativ väljs och sparas det automatiskt.

autentiseringsnivåer