Organisationsnamn

Organisationsnamnet är namnet på ditt företag, din institution eller ditt team som det har angetts vid inköpet.

Teamadministratörerna kan redigera organisationsnamnet om du har köpt teamplanen direkt från Adobe.

1. Gå till Inställningar > Konsolinställningar i Admin Console.

2. Klicka på Redigera.

Organisationsnamn

Anteckningar för användare

Anteckningar för användare fungerar som vägledning för ditt team eller slutanvändarna i företaget. Alla slutanvändare kan se anteckningarna som du anger i sin kontoinformation.

För att slutanvändarna i organisationen ska få hjälp kan administratörer och supportrepresentanter öppna ärenden hos Adobe åt dem. Slutanvändarna kan inte kontakta Adobe direkt. Använd Anteckningar för användare för att meddela slutanvändarna om hur de kan få hjälp om de stöter på problem eller behöver support. Du kan till exempel lägga till länkar till er helpdesk, en intern kunskapsdatabas, telefonnummer eller e-postadresser.

Du som är systemadministratör kan göra följande för att lägga till eller redigera anteckningar:

1. Gå till Inställningar > Konsolinställningar i Admin Console.

2. Klicka på Lägg till om du vill konfigurera Anteckningar för användare för första gången. Om du vill redigera befintliga anteckningar klickar du på Redigera.

Anteckningar för användare
  3. Klicka på Spara.

Dina slutanvändare kan se dessa anteckningar på sina Adobe-kontosidor. Anvisningar finns i så här kontaktar du din administratör för Adobe-produkter.

Språk för e-postmeddelanden

Språket för e-postmeddelanden är det standardspråk du väljer för din organisation för att få e-post om status för användarnas konton, till exempel meddelanden om ändringar av prenumerationen eller kreditkortets förfallodatum.

Systemet kontrollerar användarinställningarna för att kunna välja det lämpligaste språket för slutanvändarna. Om användarinställningar inte är tillgängliga använder systemet organisationens inställning för Språk för e-postmeddelanden. Och om Språk för e-postmeddelanden inte har valts, hämtar systemet språket från organisationens landskod.

Språk för e-postmeddelanden

Du kan välja ett standardspråk för e-postmeddelanden från Admin Console. Du kanske har köpt ett företagsmedlemskap och slutfört köpet på engelska. Men om de flesta användarna talar spanska kan du sedan ändra ditt Språk för e-postmeddelanden via Admin Console.

1. Gå till Inställningar > Konsolinställningar på Admin Console.

2. Välj ett språk för de e-postmeddelanden som skickas till användarna under Språk för e-postmeddelanden.

Språk för e-postmeddelanden