Organisationsnamn

Organisationsnamnet är namnet på ditt företag, din institution eller ditt team som det har angetts vid inköpet.

Teamadministratörerna kan redigera organisationsnamnet om du har köpt teamplanen direkt från Adobe.

1. Gå till Inställningar > Konsolinställningar på Admin Console.

2. Klicka på Redigera.

Organisationsnamn

Språk för e-postmeddelanden

Språket för e-postmeddelanden är det standardspråk du väljer för din organisation för att få e-post om status för användarnas konton, till exempel meddelanden om ändringar av prenumerationen eller kreditkortets förfallodatum.

Systemet kontrollerar användarinställningarna för att kunna välja det lämpligaste språket för slutanvändarna. Om användarinställningar inte är tillgängliga använder systemet organisationens inställning för Språk för e-postmeddelanden. Och om Språk för e-postmeddelanden inte har valts, hämtar systemet språket från organisationens landskod.

Språk för e-postmeddelanden

Du kan välja ett standardspråk för e-postmeddelanden från Admin Console. Du kanske har köpt ett företagsmedlemskap och slutfört köpet på engelska. Men om de flesta användarna talar spanska kan du sedan ändra ditt Språk för e-postmeddelanden via Admin Console.

1. Gå till Inställningar > Konsolinställningar på Admin Console.

2. Välj ett språk för de e-postmeddelanden som skickas till användarna under Språk för e-postmeddelanden.

Språk för e-postmeddelanden