Introduktion

Licensiering med serienummer är en licensieringsmetod som inte är knuten till en användare utan till en viss dator. Den här licensieringsmetoden lämpar sig endast för ett fåtal kunder och den kan, precis som namngiven licensiering, användas för att skapa förlicensierade paket som kan fjärrdistribueras. När licensiering med serienummer används får kunderna dock inte ut hela värdet av sin Adobe Cloud-prenumeration.

Hämta ditt företags serienummer

Om serienummerlicenser är tillgängliga för din organisation kan du hämta dem på Adobes licensieringswebbplats.

1. Logga in på Adobes licensieringswebbplats med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Välj License (Licens) > Retrieve Serial Numbers (Hämta serienummer).

3. Markera ett End User ID (Slutanvändar-ID) eller Deploy-to ID (Distributions-ID) för din organisation.

4. Markera Product Name (Produktnamn)Product Version (Produktversion) och Platform (Plattform).

5. Klicka på Search (Sök). Produktens namn och serienummer visas.

Obs!

Adobes licensieringswebbplats stöder inte Enterprise ID:n. Om du planerar att använda serienummerlicensiering rekommenderar vi att alla administratörskonton skapas med Adobe ID:n.

Hämta serienummer med Adobes licensieringswebbplats

När du har hämtat serienumret laddar du ned Creative Cloud Packager för att paketera programmen och distribuera dem till klientdatorerna. Mer information finns i Hjälp om Creative Cloud Packager.

Migrera från serienummerlicensiering till namngiven licensiering