Många organisationer använder tillägg för att stödja anpassade arbetsflöden. Vi har förenklat den här processen. Nu kan du paketera tillägg i det distributionspaket som du skapade med företagskonsolen. Det innebär att installationen av Creative Cloud-program och installationen av dina tillägg sker i en och samma distributionsprocess.

Följ instruktionerna nedan om du vill ta med tillägg i ditt paket:

1. På konfigurationsskärmen aktiverar du Skapa en mapp för tillägg och ta med kommandoradsverktyget för Extension Manager.

Skapa mapp för att hantera tillägg
  2. När du är klar med att skapa paketet skapas följande mapp i paketmappen:

<paketnamn>/Build/post/addon/ZXP

3. Hämta och placera de plugin-program och tillägg som du behöver installera som en del av distributionen i mappen ovan.

4. Distribuera paketet för användarna i din organisation.

När du distribuerar ett paket som innefattar plugin-program och tillägg installeras dessa i de Adobe-målprodukter som installeras på slutanvändarnas datorer.

Men observera följande:

• Den här distributionsmetoden stöder namnbaserad distribuering, inte anonym, serialiserad distribuering.
  • När ett paket installeras på en dator installeras alla produkter före eventuella plugin-program eller tillägg. Det betyder att om det skulle uppstå eventuella fel när plugin-program eller tillägg installeras så påverkar det inte produktinstallationerna.
  • Plugin-program eller tillägg installeras inte på slutanvändarnas datorer om inte Adobe-målprodukterna redan har installerats eller installeras som en del av det aktuella paketet.
  • Krypterade plugin-program eller tillägg (som laddas ned från Adobe Exchange) tas inte med vid installationen. Tillägg som har delats privat kan distribueras med den här metoden eftersom de inte innehåller kryptering.
  • Om ett plugin-program eller tillägg kräver att användarna startar om målprodukten måste slutanvändarna göra det för att plugin-programmet eller tillägget ska bli tillgängligt.