Hantera ditt Teams-konto

Administratörer kan hantera fakturor, användare, licenser, program och annat från Adobe Admin Console.

Du får en inbjudan om att bli administratör för Admin Console per e-post. Du måste acceptera den för att komma igång.

Hantera fakturering och betalningar

Detta gäller: Avtalsägaren

Avtalsägaren, som tidigare kallades den primära administratören, är en administratör som har köpt Teams-prenumerationen och konfigurerat kontot. Adobe rekommenderar att du lägger till minst en extra administratör i teamet. Alla administratörer får aviseringar om faktureringar och betalningar, men bara avtalsägaren kan göra betalningsrelaterade ändringar.

Hantera betalning

Är du avtalsägaren?

Logga in på Admin Console och gå till Konton. Leta efter länken till Hantera betalning. Om du inte ser alternativet Hantera betalning är du inte avtalsägaren.

Är du inte avtalsägaren?

Se hur du kan bli avtalsägare.

Andra uppgifter som endast en avtalsägare kan utföra:

Hantera användare och licenser

Detta gäller: Alla systemadministratörer

Avtalsägaren och alla systemadministratörer – som tidigare kallades sekundära administratörer — kan utföra följande uppgifter: