Føj brugere til din konto

Adobe Sign Business/Enterprise gør, at der kan være flere brugere på samme konto. En konto kan have lige så mange aktive brugere på kontoen, som de har pladser. En konto med 10 pladser kan f.eks. have op til 10 aktive brugere på kontoen.

Hurtige trin

1. Gå til siden Konto som kontoadministrator.
  2. Klik på Brugere.
  3. Klik på Opret ny bruger.
  4. Angiv personens mailadresse, fornavn og efternavn.
  5. Vælg en gruppe, som brugeren skal oprettes i (valgfrit).
  6. Vælg indstillingen for at have alle brugerens aftaleshare til din konto (valgfrit).
  7. Klik på Gem.

Trin for trin

1. Gå til siden Konto som kontoadministrator, og klik på Brugere

2. Meddelelsen øverst angiver, hvor mange aktive brugere du i øjeblikket har, og hvor mange du maksimalt kan have på din konto.

Hvis du har en tilgængelig plads, kan du føje en bruger til din konto.

Hvis du vil tilføje en anden bruger, skal du klikke på plustegnet øverst til højre.

Se, hvor mange aktive brugere der er på kontoen.

Bemærk:

Hvis du ikke har en åben plads, kan du enten købe en ekstra bruger eller deaktivere en aktiv bruger. Når en bruger deaktiveres, frigøres der en plads.

3. I dialogboksen Opret ny bruger skal du angive brugerens e-mail-adresse, fornavn og efternavn.

Angiv om nødvendigt, hvilken brugergruppe de skal være i, via rullemenuen.

• En ny gruppe kan oprettes ved at vælge Opret en ny gruppe for denne bruger og derefter angive et gruppenavn

Markér Vis deres aftaler, hvis du ønsker, at brugerens aftaler skal deles med dig.

Når du har bekræftet, at alle oplysningerne er korrekte, skal du klikke på Gem.

2. Create User Gump

Der vises en "fuldført"-besked øverst i vinduet, og den nye bruger er synlig på listen over brugere.

Successful add

Brugere tilføjes med en af flere statusser

• Aktiv – brugere, der har indstillet en gyldig adgangskode og kan logge på Adobe Sign-systemet
    • Ubekræftet – brugere med en aktiv konto, men med en ny mailadresse, der endnu ikke er bekræftet
    • Oprettet – brugere, der eksisterer, men endnu ikke har indstillet adgangskoder, så de ikke kan logge på
    • Afventer – brugere, der eksisterer, fordi de har været part i en transaktion, men ikke er blevet tilsendt en mail til at indstille adgangskoder.
    • Inaktiv – brugere, der på enhver måde er blokeret adgang til Adobe Sign

Hvis der vises en fejlbesked (som nedenfor) i stedet for "fuldført"-beskeden, skal du henvise til denne artikel

Error message