Genaktiver en bruger på min konto

Kontoadministratorer kan genaktivere et bruger-id på din konto. Et inaktivt bruger-id kan ikke logge på eller sende eller underskrive nogen dokumenter. Inaktive bruger-id'er optager ikke en plads på kontoen. Det er en god indstilling for tidligere medarbejdere eller andre, der ikke bør have adgang til Adobe Sign.

Det er kun en administrator på kontoen, der kan genaktivere et bruger-id, og kun hvis der er en tilgængelig plads til det.

Alle kontoadministratorer har bemyndigelse til at genaktivere brugere, og det samme gælder gruppeadministratorer, der har fået bemyndigelse til at tilføje brugerne af kontoadministratorerne.

Hurtige trin

1. Som administrator skal du gå til Konto > Brugere
  2. Klik på menuen Indstillinger øverst til højre, og vælg Vis kun inaktive brugere
  3. Klik på brugerens mailadresse
  4. Klik på linket Genaktiver bruger

Trin for trin

1. Sådan genaktiverer du en bruger:

• Log på som administrator, og gå til Konto > Brugere.
    • Klik på menuen Indstillinger øverst til højre, og vælg Vis kun inaktive brugere
    Nav to Users
  2. Klik én gang på den bruger, du vil genaktivere, for at vælge den

• Dette viser linket Genaktiver bruger

Klik på Genaktiver bruger.

Reactivate User Link
  3. Der vises en "fuldført"-besked øverst i vinduet

Brugeren forsvinder fra listen Vis kun inaktive brugere

Success Message

Og vises som en Aktiv bruger på brugerlisten

Active User List

Bemærk:

En bruger, der er genaktiveret, har en udløbet adgangskode og kan ikke logge på.

Handlingen med at genaktivere dem sender en Skift adgangskode-mail til den genaktiverede bruger

Når adgangskoden er skiftet, kan brugeren logge på normalt og har fuld adgang til alle tidligere aftale/biblioteksskabeloner/widgets, som tidligere var knyttet til brugeren.