Dokumenttien lähettäminen allekirjoitettaviksi

Alla on pikaohjeet dokumentin lähettämisestä Adobe Signilla.

Jos et ole ennen käyttänyt Adobe Signia etkä halua käyttää vain pikaohjeita, kussakin työnkulussa on linkki täysin kuvitettuun vaihekohtaiseen artikkeliin.

Vain minä allekirjoitan — Kun vain sinun tarvitsee allekirjoittaa dokumentti

1. Valitse Koontinäyttö-sivulta Vain minä allekirjoitan.
  2. Anna vastaanottajan sähköpostiosoite Vastaanottaja:-kenttään.
  3. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä kirjastodokumentti.
  4. Valitse Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vedä ja pudota tarvittavat kentät dokumenttiin.
  7. Valitse Allekirjoita ja sitten lähetä.
  8. Täytä kentät ja lisää allekirjoituksesi.
  9. Napsauta Allekirjoita napsauttamalla tätä -painiketta.

Huomautus:

Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Jonkun muun on allekirjoitettava lähettämäsi dokumentti.

1. Valitse Lähetä-sivu tai valitse Saa asiakirjasi allekirjoitetuksi.
  2. Kirjoita allekirjoittajan sähköpostiosoite Anna vastaanottajan sähköpostiosoite -kenttään.
  3. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä kirjastodokumentti.
  4. Valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vedä kenttiä sivun yläosasta dokumenttiin.
  7. Valitse Lähetä.

Huomautus:

Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Usean osapuolen on allekirjoitettava lähettämäsi dokumentti

1. Siirry Lähetä-sivulle.
  2. Anna allekirjoittajien sähköpostiosoitteet allekirjoitusjärjestyksessä.
  3. Liitä dokumentti Liitä-painikkeella tai valitse kirjastodokumentti.
  4. Valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vedä ja pudota ensimmäisen allekirjoittajan kentät (valittu oletusarvoisesti).
  7. Valitse seuraava allekirjoittaja oikealla olevan ruudun oikeassa yläkulmassa olevasta Valitse osallistuja -ponnahdusvalikosta.
  8. Asettele seuraavan allekirjoittajan kentät.
  9. Valitse Lähetä.

Huomautus:

Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Mega-allekirjoitus — lähetä satoja tapahtumia kerrallaan

1. Valitse Koontinäyttö-sivulta Mega-allekirjoitus.
  2. Anna haluamasi sähköpostiosoitteet Vastaanottaja:-kenttään tai lataa .CSV-tiedosto napsauttamalla Tuo vastaanottajat sekä yhdistämiskentät tiedostosta.
  3. Vedä ja pudota, liitä tai valitse lähetettävä kirjastodokumentti.
  4. Valitse Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät.
  5. Valitse Seuraava.
  6. Vedä kenttiä sivun yläosasta dokumenttiin. Jokainen vastaanottaja saa saman dokumentin, joten kentät näkyvät kaikille allekirjoittajille.
  7. Valitse Lähetä.

Huomautus:

Jos haluat prosessin pidemmän kuvauksen, vaihekohtaiset ohjeet ovat täällä.

Mobiilisovellus — Lähetä dokumentteja iOS- tai Android-sovelluksella

1. Kirjaudu Adobe Sign -mobiilisovellukseen.
  2. Kosketa Lähetä allekirjoitettavaksi.
  3. Anna allekirjoittajan sähköpostiosoite Vastaanottaja:-kenttään.
  4. Kosketa Liitä dokumentti, valitse lähetettävä dokumentti ja kosketa Liitä-painiketta.
  5. Muokkaa Dokumentin nimi- tai Viesti-kenttää tarpeen mukaan.
  6. Jos sinun on aseteltava kenttiä dokumenttiin, kosketa Tarkista, aseta allekirjoitukset tai lisää lomakekentät ja määritä sen arvoksi Käytössä.
  7. Kosketa Lähetä allekirjoitettavaksi -painiketta.
  8. Jos lisäsit kenttiä, kosketa ja vedä kentät dokumenttiin ja kosketa Lähetä-painiketta.