Annuller en transaktion

Der er mange grunde til, hvorfor det kan være en god ide at annullere en aftale, der er sendt til underskrivelse eller venter på din underskrift. Processen er enkel, og annullerede transaktioner bevares stadig på siden Administrer til senere brug.

Bemærk:

Det er kun afsenderen af et dokument, der kan annullere det.

Bemærk:

Når en transaktion er blevet annulleret, kan den ikke sendes igen. Annullering er en permanent handling.

Hurtige trin

1. Klik på siden Administrer.
  2. Klik på den transaktion, du vil annullere.
  3. Klik på knappen Annuller i øverste højre hjørne.
  4. Vælg, om du vil kontakte modtageren.
  5. Angiv en valgfri note/årsag.
  6. Klik på Annuller.

Trin for trin

1. Gå til siden Administrer, og klik på den transaktion, du vil annullere. Klik derefter på Annuller i øverste højre hjørne.

Bemærk:

Du kan kun annullere aktive transaktioner. Du kan finde aktive transaktioner under Venter på min underskrift og Sendt til underskrivelse. For dokumenter under de andre kategorier er indstillingen Annuller erstattet med Slet.

2. Ved at markere indstillingen Skal andre parter have besked via mail sendes en meddelelse til modtagerne i transaktionen. Mailen fortæller dem, at transaktionerne er blevet annulleret. Angiv en valgfri årsag til at annullere transaktionen, og klik på den røde knap Annuller.

3. Transaktionsposten flytter til kategorien Annulleret/afvist, valgmuligheden Annuller ændres til Slet, og der vises en meddelelse om, at transaktionen er blevet annulleret.

Tips fra teknisk support

• Vær sikker på, at du annullerer den rigtige transaktion! Når en transaktion er blevet annulleret, kan den ikke sendes igen. Du er nødt til at starte fra bunden.
  • Det, du angiver som årsagen, medtages i e-mailen med annulleringen til modtageren. Det er en god måde at fortælle dem, hvad der sker med aftalen.