Bemærk!
Artiklen nedenfor indeholder instruktioner til den nye Adobe Sign-grænseflade.
Klik her for at se de samme instruktioner til den klassiske Adobe Sign-grænseflade.

Del en aftale (eller andet objekt) med en anden bruger

Som dokumentets afsender kan du dele en aftale med en anden person, så længe de har en mailadresse. Denne funktion er nyttig for administratorer eller personer, der skal se transaktioner, der er sendt.

Bemærk:

Deling giver kun visningsadgang til dokumentet og dets historik.

1. Som aftalens afsender skal du gå til Administrer, og klik på. Klik derefter linket Del til højre på siden.

2. Skriv mailadressen til den person, du vil dele den med. Tilføj en meddelelse, der skal sendes i mailen, og klik på knappen Del aftale.

Del aftale

Bemærk:

Denne deling bevares, selvom du skjuler transaktionen fra din Administrer-sidevisning.

Brugeren, der modtager det delte dokument, kan se, at det er delt på siden Administrer.

Lysegråt script under Titel af dokumentet indikerer, hvem der delte dokumentet:

Delt af på siden Administrer