Del en aftale med en anden bruger

Del en aftale (eller andet objekt) med en anden bruger

Som afsender af et dokument kan du dele en aftale med enhver anden person, så længe denne har en mailadresse og ikke allerede er tilknyttet aftalen.

Denne funktion er nyttig for chefer eller personer, der skal se individuelle transaktioner, der er sendt. Under Kontodeling kan du se det fulde udvalg af aftaler for en bruger eller gruppe.

Bemærk:

Deling af individuelle aftaler giver kun visningsadgang til dokumentet og dets historik.

1. Som aftalens afsender skal du gå til Administrer, og klik på. Klik derefter linket Del til højre på siden.

2. Skriv mailadressen til den person, du vil dele den med. Tilføj en meddelelse, der skal sendes i mailen, og klik på knappen Del aftale.

Del aftale

Bemærk:
    • Denne deling bevares, selvom du skjuler transaktionen i din Administrer-sidevisning.
    • Hvis du forsøger at dele en aftale til en mail, der allerede er en deltager i aftalen, genereres der en fejlmeddelelse om, at en eller flere personer, der deles med, allerede er en deltager til aftalen og derefter ikke kan deles med

Brugeren, der modtager det delte dokument, kan se, at det er delt på siden Administrer.

Lysegråt script under Titel af dokumentet indikerer, hvem der delte dokumentet:

Delt af på siden Administrer

Mere som dette