Felsök problem efter att ha uppdaterat till InDesign CC 2017.1

Problem

När du uppdaterar InDesign till InDesign CC 2017.1 råkar du ut för ett av dessa problem:

• Rubrikraden försvinner där du kopierar tabeller.
  • InDesign kraschar när indexpanelen visas i en ScriptUI-dialogruta
  • Startup-Script, som utför åtgärder efter händelsen New Document/afterNewDocument, fungerar inte längre på grund av dialogrutan Nytt Command + N

Hämta

Hämta

Lösning

Windows

1. Hämta BugFixes_WIN.zip och extrahera dess innehåll på skrivbordet.

2. Leta reda på och dubbelklicka på CopyPlugins.vbs i den extraherade mappen.

3. Välj mappen där Adobe InDesign CC 2017 är installerat.

4. Klicka på OK.

5. Starta InDesign.

macOS

1. Hämta BugFixes_MAC.zip och extrahera dess innehåll på skrivbordet.

2. Leta reda på och dubbelklicka på CopyPlugin_MAC i den extraherade mappen.

3. Välj mappen där Adobe InDesign CC 2017 är installerat.

4. Klicka på Välj.

5. Starta InDesign.