Co se stane se stávajícími sdíleními při přechodu z klasického sdílení na pokročilé sdílení?

Naposledy aktualizováno 31. 8. 2025

Pokud má zákazník nastavené stávající vztahy sdílení pomocí klasického sdílení, co se stane, když se zákazník rozhodne povolit pokročilé sdílení?

Při přechodu na funkci pokročilého sdílení jsou všechna dříve existující sdílení zachována jako Pouze ke čtení.

Pokud chtějí uživatelé změnit tato sdílení tak, aby zahrnovala oprávnění k úpravám/odesílání, musí sdílení zrušit a poté odeslat novou žádost o sdílení s příslušnými oprávněními.